Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chloé Signature Naturelle 50ml eau de parfum spray

Chloé Signature Naturelle 50ml eau de parfum spray

Vegan

Normale prijs: € 100,55

Speciale prijs: € 71,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 28%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Chloé Signature Naturelle 50ml eau de parfum spray

Geworteld in de natuur

Chloé Eau de Parfum Naturelle is een onweerstaanbare florale geur voor de elegante, authentieke vrouw die in harmonie met de natuur leeft. Zo is het parfum ook geworteld in de natuur: de veganistische compositie bevat uitsluitend natuurlijke, ethisch verantwoorde ingrediënten en natuurlijk verkregen alcohol, en de tijdloze flacon met Plissee-Look is ook milieuvriendelijk en duurzaam.
Het hart van de Eau de Parfum Naturelle wordt gevormd door de met de hand geplukte biologische roos: ze opent de geur met luchtige, lichte vrouwelijkheid, is verfijnd met neroli-olie uit Marokko en glijdt over in een even frisse en delicate ceder-essence, die door zwarte bessen een onmiskenbaar karakter krijgt. De basis van cederhout en mimosa rondt de compositie krachtig en tegelijkertijd sensueel en absoluut harmonieus af.
Het resultaat is een sierlijk parfum dat de kracht en spontaniteit van de natuur combineert met het karakter van de onconventionele Chloé-vrouw. De glazen flacon is gemaakt van 25 procent gerecyclede grondstoffen, de buitenverpakking van 40 procent gerecyclede materialen en de handgeknoopte strik die de fles siert, is 100 procent gerecycled. Het vintage design is overigens geïnspireerd op Chloé's legendarische Crêpe-de-Chine-Blouse - en ook de inhoud van de flacon zal binnenkort een legende zijn. Chloé Eau de Parfum Naturelle is een florale geur voor vrouwen en werd in 2021 uitgebracht. De neus achter deze geur is Michel Almairac.

Top : Citroen en Zwarte bes;
Hart : Roos en Neroli (Oranjebloesem);
Basis : Mimosa en Ceder.
Meer informatie