Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique 3-step Intro Kit Skin Type 3 gecombineerde/vette huid

Clinique 3-step Intro Kit Skin Type 3  gecombineerde/vette huid

Normale prijs: € 40,00

Speciale prijs: € 26,95

  • In voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml + 50 ml + 100 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten
Huidtype Vette huid, Gemengde huid
Clinique 3-step Intro Kit Skin Type 3 gecombineerde/vette huid

Gezichtsverzorgingsset

Inhoud:
- Liquid Facial Soap (50ml)
- Clarifying Lotion 3 (100ml)
- Dramatically Different Moisturizing Gel (30ml)

-Liquid Facial Soap is een vloeibare gezichtszeep die op een zachte, maar grondige manier reinigt, zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren: de eerste stap naar een stralende huid. Liquid Facial Soap Mild spoelt gemakkelijk weg, de huid voelt comfortabel, schoon en fris en is perfect voorbereid op verdere verzorging. De handige pomp biedt precies de juiste hoeveelheid van het product. Dermatologisch getest.
's morgens en 's avonds zacht masserend aanbrengen. Grondig afspoelen met lauw-warm water, of met een tissue verwijderen. Vervolgen met stap 2 en 3 van het 3-stappen huidverzorgingssysteem
-Clinique Clarifying Lotion 3 is een zachte, olievrije exfoliërende lotion voor de gecombineerde of vette huid. Clinique Clarifying Lotion is de essentiële tweede exfoliatie stap als onderdeel van het Clinique 3-stappen systeem. Clarifying Lotion 3 reduceert porie verstoppend vet en minimaliseert puistjes om de huid schoon en fris te houden.Het bewerkstelligd een effectieve hydratatie. Make-up wordt soepeler aangebracht en blijft langer zitten. Biedt een koel en verfrissend gevoel.Gebruik twee keer per dag na gezichtsreinigingszeep. Bevochtig een wattenschijfje, veeg in één richting over het gezicht en de hals, vermijd oogcontouren en lippen.Behandel vervolgens met Dramatically Different Moisturizing Gel.
- Dramatically Different Moisturizing Gel helpt verloren vocht bij te vullen, de huid ziet er frisser en gezonder uit. Laat geen residu achter en is veilig rond de ogen te gebruiken. Verkwikt en verzacht de huid. Gehydrateerde huid ziet er niet alleen egaler en gezonder uit, het is beter in staat om als een barrière tegen externe agressors te functioneren. Deze gel is ontwikkeld door dermatologen om de optimale vochtbalans van de huid te behouden. Dramatically Different Moisturizing Gel werkt verzachtend, egaliserend en het verbetert de conditie en textuur van uw huid. Breng twee keer per dag op het gezicht en de hals aan, of waar dat nodig is. Voor het beste resultaat gebruiken na Clinique Clarifying Lotion.
Meer informatie