Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique

Clinique ontwikkelt met succes huidverzorgingsproducten, cosmetica en parfums. Bij Clinique is men ervan overtuigd dat elke huid er prachtig uit kan zien. Alle huidverzorgings- en make-upproducten zijn ontwikkelt door dermatologen, op allergie getest en 100% parfumvrij. Daarnaast passen de producten zich op elk huidtype aan. Ga ook voor een stralende huid met de producten van Clinique!

Meer informatie
Clinique

338 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Clinique parfum

Naast de huidverzorgingsproducten kunt u in ons assortiment ook Clinique parfum vinden. Wij hebben zowel Clinique dames parfum als Clinique heren parfum. De Aromatics Elixir werd in 1975 gelanceerd en het is een bloemiger geur, sindsdien zijn er nog vele uitgebracht. De Happy geuren, die modern en fruit ruiken en die er voor zowel mannen als vrouwen zijn, werd veel later uitgebracht. Dit Clinique parfum kwam in 1997 op de markt.

Clinique 3 stappen

Wereldberoemd is het Clinique 3 stappen plan. Het begint met reinigen. Dit kunt u doen met de zeep van Clinique, die de huid reinigt zonder dat deze uitdroogt. De stap erna is exfoliëren. Hiermee verwijdert u dode huidcellen op het huidoppervlak en wordt de jongere, stralende huid eronder zichtbaar. De laatste stap van het Clinique 3 stappen plan is hydrateren. Hiermee laat u de huid er egaler en gezonder uit!

Clinique aanbieding

Wij bieden al onze producten voordelig aan en hebben daarnaast ook regelmatig een Clinique aanbieding. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaalt! Daarnaast garanderen wij dat de producten 100% origineel zijn en is de verzending automatisch verzekerd. Laat uw huid weer stralen met onze huidverzorgingsproducten en bestel uw favoriete Clinique aanbieding bij ParfumCenter!