Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100ml

Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100ml

Normale prijs: € 48,35

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 28%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten
Huidtype Alle huidtypes
Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100ml

Slimme 2-in-1 reiniging

All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub combineert de voordelen van een gezichtsmasker en scrub in één slimme behandeling van 5 minuten die vuil, onzuiverheden en overtollige olie voorzichtig en grondig verwijdert.
Twee ingrediënten vormen de kern van de 2-in-1 formule: bamboe houtskoolpoeder, dat door middel van carbonisatie uit bamboe wordt geproduceerd en afzettingen op de huid magnetisch aantrekt en absorbeert, en kaolien-klei, dat bekend staat om zijn intensieve verhelderende werking. Silica micro-parels, fijne peelingparels, veredelen de verfijnende formule, die eerst als masker op de huid opdroogt en dan met warm water een peeling wordt.
All About Clean™ 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub scoort ook met zijn duurzame verpakking: de tube van 100 ml bestaat uit minimaal 55 procent PCR en 22 procent recyclebaar plantaardig plastic, de tube van 30 ml bestaat uit 47 procent PCR en 30 procent recyclebaar plantaardig plastic. De doppen zijn 25 procent PCR.

Breng na het verwijderen van make-up All About Clean™ 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub met de vingertoppen royaal aan op een schone, droge huid. Vermijd het gebied rond de ogen. Laat het masker ongeveer 5 minuten intrekken of totdat het een lichtgrijze kleur is geworden.
Masseer in de volgende stap het masker met cirkelvormige bewegingen met warm water in de huid als peeling. Spoel daarna grondig af met warm water.
Gebruik 1 tot 2 keer per week voor het beste resultaat.

De Clinique Clean-filosofie
Eenvoudig. Zeker. Effectief.
Ontwikkeld voor optimale resultaten - zonder huidirritatie.
Allergie getest.
100% geurvrij.
Meer informatie