Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Aromatics In White 50ml Eau de Parfum Spray

Clinique Aromatics In White 50ml Eau de Parfum Spray

Normale prijs: € 91,00

Speciale prijs: € 61,95

  • In voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Clinique Aromatics In White 50ml Eau de Parfum Spray

Aromatics In White is de opvolgster van Aromatics Elixir, Clinique's klassieker uit 1971. Aromatics Elixir heeft als oudste parfum van Clinique een speciale plaats in de collectie van het huis, maar ook een benijdenswaardige plaats voor de kwaliteit van de samenstelling in de parfum-industrie in het algemeen. Aromatics In White is een geur voor vrouwen en heeft een chypre-florale compositie, het benadrukt sprankelende florale essences van anjer en roos, gekoeld met aldehyden en mos.
De rijkdom van aroma's van Aromatics Elixir is gemoderniseerd met Aromatics Elixir Sheer Velvet Philtre Sensuel uit 2006 en Aromatics Elixir Parfumeur Reserve uit 2011, en in de herfst van 2014 kreeg het nieuwe gezicht van Clinique's eerste parfum een verfijnde eigentijdse stijl.
Aromatics In White verleidt met sprankelende noten van Sichuan peper, elegant viooltjesblad en labdanum in de topnoten. De zachte overgang naar het hart wordt geleverd door florale tinten van rozen en oranjebloesem, omringd met patchouli, en creëert een harmonieuze eenheid van florale en aardse texturen. Diepte en sensuele aroma's worden verzekerd door leer en musk, verweven met warm grijs amber, benzoë en vanille. Op deze manier verenigd, laten ze een zachte, oriëntaalse signatuur achter in de basis. De nieuwe compositie van Clinique is ondertekend door parfumeur Nicolas Beaulieu.

Top : Sichuan Peper Viooltjesblad Labdanum
Hart : Oranjebloesem roos Patchouli
Basis : Amber Musk Benzoë Vanille
Meer informatie