Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer Nr. 11 - Honey 14.5gr

Clinique Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer Nr. 11 - Honey 14.5gr

Normale prijs: € 44,00

Speciale prijs: € 33,95

  • In voorraad

  • U bespaart 23%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 14.5g
Make-Up Soort Teint
Make-Up Type Concealer, Foundation, Poeder
Clinique Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer Nr. 11 - Honey 14.5gr

Voor een smetteloze huid in een handomdraai, perfecte dekking en een natuurlijke finish. Beyond Perfecting Powder Makeup is een 2-in-1 poederfoundation en -concealer. Het lichte, olievrije poeder make-up van Clinique heeft een crème-achtige en aangename textuur en dekt perfect af, zonder poriën te verstoppen, is bestand tegen transpireren en hoge luchtvochtigheid. De kleur blijft de hele dag zitten, terwijl de huid nog steeds comfortabel kan ademen.
De formule bevat een speciaal mengsel dat vocht vasthoudt en comfort toevoegt aan droge delen van de huid, terwijl het tegelijkertijd olie en glans vermindert. De lichtreflecterende deeltjes geven de huid een vlekkeloze, natuurlijke finish. Verkrijgbaar in zes gevarieerde tinten, vind je perfecte tint!
Niet-acnegeen, dermatologisch getest, oftalmologisch getest en op allergie getest. 100% geur- en olievrij en is tot wel acht uur lang bestand tegen zweet en vocht.

Varieer de gewenste dekkingsgraad van de poeder-foundation met de unieke multifunctionele applicator: sponsachtige kant voor gemiddelde dekking. Zachte, fluweelzachte zijde voor hogere dekking. Applicator tip voor selectieve dekking, bijvoorbeeld onder de ogen of op huidvlekjes.

Is dit niet de make up die je zoekt? Bekijk het complete assortiment om de juiste make up te kopen.

Meer informatie