Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Blackhead Solutions 7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub 125ml Gezichtsscrub

Clinique Blackhead Solutions 7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub 125ml Gezichtsscrub

Normale prijs: € 31,55

Speciale prijs: € 19,95

  • In voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 125 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten, Overig
Huidtype Vette huid, Gemengde huid
Clinique Blackhead Solutions 7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub 125ml Gezichtsscrub

Een 3-in-1 reiniger-scrub-masker formule die onmiddellijk de verschijning van zichtbare poriën met 75% vermindert, en na 6 weken tweemaal daags gebruik een verbetering van 92% in de verschijning van mee-eters oplevert.

De multifunctionele formule werkt als een dagelijks reinigend / scrub- en diepreinigend masker om de verschijning van poriën en mee-eters zichtbaar te verminderen. Het houdt overtollig talg onder controle en maakt de weg vrij voor een zuivere huid, zodat mee-eters tot de verleden tijd behoren.

Een krachtige mix van Salicylzuur en Glucosamine ruimt dode huidcellen op, terwijl Silica, Kaolin Klei en Laminaria Saccharina Extract helpen mee-eters, vuil en talg te verwijderen. Verzachtende ingrediënten zoals vitamine E laten de huid kalm en comfortabel aanvoelen. Getest op allergie. 100% parfumvrij. Non-acnegenic. Olievrij.

Als dagelijkse reiniging en scrub, masseer 's ochtends en 's avonds zachtjes over een vochtige, make-up-vrije huid. Vermijd contact met de ogen. Spoel af met water en volg met een gewone moisturizer.
Breng voor een masker van 5 minuten 1 à 2 keer per week een dunne laag op het hele gezicht aan of waar nodig. Vermijd contact met de ogen. Spoel af met water en volg met een gewone moisturizer.
Bij gebruik als dagelijkse reiniger / scrub is het niet nodig om het ook als masker te gebruiken.
Meer informatie