Clinique Gezichtsverzorging

Ga elke dag voor een verzorgde huid, wacht niet met het verzorgen van je huid tot je klachten krijgt. Met Clinique gezichtsverzorging haal je verzorgingsproducten in huis op basis van een formule die altijd de maximale resultaten haalt voor jouw huid, zonder irritaties. Dit komt doordat alle Clinique gezichtsverzorging geen parfum bevat en er altijd wordt getest op allergieën. Begin vandaag nog met een regenererend serum, een corrigerende ooggel of een oppeppende dagcrème!

Meer informatie

Producten 1-12 van 56

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 56

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een complete gezichtsverzorging met Clinique

Ben jij al bekend met het 3-stappen huidverzorgingssysteem van Clinique? Dit is inmiddels een iconisch stappenplan voor een goed verzorgde huid. Onder gezichtsverzorging valt niet alleen een crème, een Clinique gezichtsreiniger zorgt net zo goed voor een gezonde huid. Een crème of lotion heeft namelijk het beste effect op een schone huid. Wanneer een ondergrond goed gereinigd is, kun je deze veel beter behandelen. Het unieke 3-stappen systeem van Clinique is er voor verschillende huidtypes!

Welke Clinique gezichtsverzorging past bij jou?

Clinique is een merk dat zich richt op verschillende huidtypes. Denk hierbij aan een droge huid of juist een vette huid. Daarnaast kijkt Clinique naar de huidbehoefte. Een vermoeide huid heeft bijvoorbeeld andere dingen nodig dan een huid die veel last heeft van acne. Beide huidproblemen kunnen hetzelfde huidtype hebben, maar vragen toch om andere verzorgingsproducten. Om te weten welke gezichtsverzorgingsproducten jij nodig hebt, is het slim om te bepalen wat jouw huidtype is en waar je huid behoefte aan heeft.

Clinique gezichtsverzorging koop je bij ParfumCenter

Bij ParfumCenter hebben we een zeer ruim aanbod van Clinique producten. Naast de uiteenlopende verzorgingsproducten, waaronder Clinique zonnebrand, hebben we ook een heel assortiment Clinique make-up. Wanneer een huid goed verzorgd is, zal de make-up er ook mooier uitzien. Een foundation vertoont bijvoorbeeld veel meer onregelmatigheden wanneer de huid niet goed verzorgd is. Het komt allemaal op een goede basis neer, en die leg je met Clinique gezichtsverzorging!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.