Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-replenishing Hydrator Moisturizer 50ml Gezichtscrème Zeer Droge tot Droog/ Gecombineerde Huid (1,2)

Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-replenishing Hydrator Moisturizer 50ml Gezichtscrème Zeer Droge tot Droog/  Gecombineerde Huid (1,2)

Normale prijs: € 38,45

Speciale prijs: € 25,95

  • In voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Nachtcreme
Huidtype Droge huid
Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-replenishing Hydrator Moisturizer 50ml Gezichtscrème Zeer Droge tot Droog/ Gecombineerde Huid (1,2)

Intens hydraterende gelcrème met onmiddellijk effect

Moisture Surge Intense 72H Lipid-replenishing Hydrator is de hydraterende booster van Clinique voor een droge, gestreste en trekkerige huid. De intensive verzorging maakt gebruik van innovatieve technologieën en hoogwaardige actieve ingrediënten om de huid tot 72 uur optimaal te hydrateren. Tegelijkertijd helpt het de huid om het gewonnen vocht op te slaan - dit wordt verzekerd door de "Moisture-Holding Super Matrix" - en om zichzelf continu van voldoende vocht te voorzien.
Het geheim schuilt in Clinique's Auto-Replenishing-Technologie met cafeïne, hyaluronzuur-fragmenten en geactiveerd aloë-water, evenals een complex van bevochtigers en polymeren. Cica geeft de formulering extra kalmerende en verzachtende eigenschappen.
Het resultaat: de hydraterende verzorging behoudt de soepelheid van uw huid, bevordert de veerkracht en helpt deze zich intelligent aan te passen aan veranderende omgevingsomstandigheden. Bij continu gebruik worden fijne lijntjes en rimpels verminderd, ziet de huid er voller, gladder en steviger uit en heeft de teint een gezonde glow.

De Clinique Clean-filosofie
Gemakkelijk. Zeker. Effectief.
Ontwikkeld voor optimale resultaten - zonder huidirritatie.
Allergie getest.
100% parfumvrij.

Twee keer per dag, 's ochtends en 's avonds, de gelcrème aanbrengen op een gereinigd gezicht. De intensieve verzorging kan alleen of onder make-up worden aangebracht, kan ook worden gebruikt op droge huidgebieden buiten het gezicht en is ook geschikt als masker van 5 minuten.
Meer informatie