Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Acqua Attiva 100ml Eau de Toilette Spray

Collistar Acqua Attiva 100ml Eau de Toilette Spray

Normale prijs: € 57,67

Speciale prijs: € 34,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 39%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Overig
Collistar Acqua Attiva 100ml Eau de Toilette Spray

Acqua Attiva is het eerste parfum voor mannen van Collistar en kwam in oktober 2009 op de markt. Het is gemaakt van zorgvuldig gekozen ingrediënten die werden gecombineerd om de vitaliteit en positieve gevoelens te versterken. Deze editie drukt ook een mediterraanse stijl uit, met zee-aroma's en een typische, traditioneel met Italië verbonden vegetatie: bergamot, santolina, fresia, eucalyptus en vetiver. Daarnaast biedt de bijzondere samenstelling interessante en frisse aroma's die verstrengeld zijn met vitaminen en mineralen met voedende en verstevigende eigenschappen.
Acqua Attiva is helder, aquatisch, vol zonnestralen en druppels zeewater en geeft een indruk van een zeebries, die je fantasie prikkelt. Het bestaat uit vier heerlijk geurende fasen. De eerste brengt verkwikkende effecten en frisheid.
De opening laat je ontwaken met bergamot en grapefruit, samen met citroenbloesem en een florale golf van fresia. De tweede fase biedt aromatische levendige noten van eucalyptus en santolina samen met een kruidige hint van kardemom. De derde heerlijk geurende fase voegt houtachtige noten van vetiver en mos toe, terwijl de vierde muskusachtige nuances bevat, als epiloog voor de hele zinderende mannelijke compositie. Alberto Morillas creëerde deze aromatische houtachtige herengeur.
Meer informatie