Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar

Het van oorsprong Italiaanse merk Collistar ontstond op de cosmetische afdeling van een grote farmaceut, Zambeletti Spa. In 1982 werd het merk op de markt gebracht en groeide langzaam uit tot een succesvolle positie in de markt . Collistar is inmiddels een grote naam geworden in de beauty branche geworden, dankzij de exclusieve cosmetica zoals huidverzorging, make up en haarverzorging. Het succes is voornamelijk gebaseerd op de combinatie van dermatologische expertise en doeltreffende aanpak van de verzorgingsproducten. Bij ParfumCenter vindt u een ruim aanbod Collistar verzorging voor aantrekkelijke prijzen! Meer informatie
Collistar

553 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Collistar scrub

Het Italiaanse merk is met name bekend om de heerlijke Collistar scrub voor het lichaam en gezicht. Thalasso is hierin het meest verkochte scrubproduct wereldwijd. De scrubs hebben een krachtige revitaliserende en herstellende werking dankzij de heilzame werking van mineralogisch, organisch zeewater, ook wel Thalassotherapie genoemd. Zeewater heeft voor onder andere psoriasis een helende werking, maar is ook zeer geschikt voor de vette tot gevoelige huid. Dankzij de aromatische ingrediënten als sinaasappelbloesem en citrusvruchten uit Sicilië is de Collistar scrub niet alleen goed als lichaamsverzorging, het is ook een weldaad voor uw zintuigen!

Collistar zonnebrand

Inmiddels weten we allemaal dat een goede bescherming van hoge kwaliteit factor essentieel is voor een gezonde, jonge huid. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ParfumCenter Collistar zonnebrand opgenomen heeft in het assortiment, waarmee u uw huid een optimale bescherming geeft. Collistar Sun is een uitgebreide collectie met zeer uiteenlopende zonneproducten, zodat er voor iedereen de juiste bescherming bij zit. Van eenvoudig aan te brengen sprays tot maximum protection sticks en heerlijk geurende oliën. Welk huidtype u ook hebt, en voor welk moment u de juiste Collistar zonnebrand ook zoekt. ParfumCenter heeft het, voor de scherpste prijzen!