Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Anticellulite Draining Gel-Mud 400ml

Collistar Anticellulite Draining Gel-Mud 400ml

Normale prijs: € 60,24

Speciale prijs: € 37,95

  • In voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 400 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Afslanken&Anti-Cellulitis
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Anticellulite Draining Gel-Mud 400ml

Een absolute nieuwigheid voor dagelijks gebruik tegen cellulite. Nog nooit had cosmetisch onderzoek zoveel bereikt: de voordelen van een 'anticellulite mud' gecombineerd met de buitengewone effectiviteit van Slim-Drone, een futuristisch actief ingrediënt dat, net als een drone, rechtstreeks naar het doel in de kern van de vetcel gaat en daar zijn werk doet. Deze formule bevind zich in een ongekend aangename gel-mud textuur die onmiddellijk wordt geabsorbeerd en niet hoeft te worden afgespoeld.
Afslankende anti-cellulite werking. Dankzij de innovatieve Cosmetic Drone-technologie draagt en omhult Slim-Drone een krachtig lipolytisch actief ingrediënt, Coccoloba Uvifera-extract, in de vetcel.
Drainerende en ontgiftende werking; de witte modder vangt en verwijdert overtollige vloeistoffen en toxines. Escin stimuleert de microcirculatie en bevordert de drainage van interstitiële vloeistoffen.
Dag na dag worden gelokaliseerde vetafzettingen en sinaasappelhuid gereduceerd, de cellulite wordt minder en de behandelde gebieden lijken te zijn geremodelleerd.
Meer informatie