Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Impeccabile Mascara Black 14gr.

Collistar Impeccabile Mascara Black 14gr.

Normale prijs: € 28,50

Speciale prijs: € 19,95

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 14 ml
Make-Up Soort Ogen
Make-Up Type Mascara
Collistar Impeccabile Mascara Black 14gr.

Collistar Clean Research® introduceert Impeccabile Mascara, de eerste volledig recyclebare mascara van Collistar Milano, met 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en een kostbaar, Italiaans en duurzaam extract van kastanje voor een doeltreffende, verzorgende formule. Bevat bovendien een mix van plantaardige wassen, waaronder carnauba-, rijst-, kamille- en zonnebloemwas. Hierdoor voelt de mascara licht en zacht op de wimpers aan en zien de wimpers er gezond en natuurlijk mooi uit.

De intens zwarte kleur van Impeccabile Mascara geeft diepte aan je blik. Dit veelzijdige product geeft je wimpers van bij het eerste gebruik onmiddellijk en langdurig volume, lengte, definitie en krul voor een resultaat zonder compromissen! Dankzij de ergonomische en ‘golfvormige’ applicator bereik je zelfs de kortste wimpers voor een langhoudend resultaat (tot 12 uur), zonder dat de mascara klontjes vormt of uitloopt. De textuur is bijzonder zacht en aanpasbaar, waardoor je de wimpers gemakkelijk kunt modelleren voor een onberispelijke blik.

Oftalmologisch getest op gevoelige ogen en geschikt voor contactlensdragers. Getest op nikkel (nikkel <0,0005%).

Dat is Impeccable Mascara. Verbeterde werking, formule verrijkt met actieve huidverzorgende en clean* bestanddelen. Voor een onberispelijk resultaat zonder compromissen. *Overeenkomstig het beleid van Collistar betreffende het selecteren van de bestanddelen

Meer informatie