Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Men’s Line Pure Actives Collagen Anti-Wrinkle Regenerating Crème 30ml

Collistar Men’s Line Pure Actives Collagen Anti-Wrinkle Regenerating Crème 30ml

Normale prijs: € 42,00

Speciale prijs: € 25,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Men’s Line Pure Actives Collagen Anti-Wrinkle Regenerating Crème 30ml

Verstevigend. Liftend.
Collageen biedt waardevolle natuurlijke ondersteuning voor de huid en is de belangrijkste reden dat de huid compact blijft. Agressieve vrije radicalen en het verloop van tijd betekenen dat de collageenproductie vertraagt, waardoor de huid verslapt en rimpels vormt.
Ultra-effectief dankzij de combinatie van twee verschillende soorten mariene collageen, één werkt op de bovenste lagen van de huid en één met een diepere werking.
Pure Actives Collagen helpt om: de huid steviger, compacter te maken, het huidweefsel te regenereren, rimpels te verminderen en te voorkomen dat ze terugkomen.

Een allround, multifunctionele behandeling perfect: om 's ochtends het gezicht te verkwikken, 's avonds optimaal gebruik te maken van de gunstige eigenschappen tijdens de nacht, als aftershave om de huidbalans te herstellen ,elke keer dat je een ongemakkelijk en dat "gespannen huid" gevoel wil verminderen . Geen parabenen of kleurstoffen.
Voordeel:
Na de eerste paar toepassingen zal de huid er al gladder en steviger uitzien. Vervolgens, dag na dag, wordt het steviger, soepeler en compacter, rimpels en expressie lijnen zijn verminderd en het gezicht ziet er gladder en jonger uit.

Met een lichte massage aanbrengen op perfect gereinigd gezicht en hals.
Meer informatie