Collistar NOT Butter Mask 10ml Masker

€ 26,00 € 19,95
Op voorraad
U bespaart 23%

Voor een onbevangen schoonheid, vrij van normen en clichés, is er NOT - Not Ordinary Treatment, de hybride lijn met een 100% huidverzorgings-ziel en zich voor 100% als make-up gedraagt, ontwikkeld om de niet alledaagse en spontane schoonheid van een generatie die zich met authenticiteit uitdrukt te onderstrepen.

Collistar NOT Butter Mask, een nieuw product, is een 3-in-1 product dat de huid de hele dag hydrateert, verzacht en verstevigt voor een perfect gevoede en beschermde huid! De rijke en crèmige textuur smelt onmiddellijk in de huid en creëert een beschermende en volumegevende laag die de behandelde gebieden zacht, soepel en stevig maakt.

Met een voor 99% verzorgingsformule* combineert NOT – BUTTER MASK het beste van make-up en doeltreffende huidverzorging. Dit alles dankzij een mix van plantaardige oliën in combinatie met een Italiaans en duurzaam actief ingrediënt, het frambozenextract met zijn hydraterende, verzachtende en anti-verouderingseigenschappen en granaatappelolie dat de huid, dankzij een upcyclingproces, voedt, verzacht en hydrateert.

NOT – BUTTER MASK is geformuleerd in overeenstemming met Collistar Clean Research®: zonder siliconen of derivaten van dierlijke oorsprong. De formule zonder water bevat ook geen alcohol, zodat het maximaal wordt verdragen en geschikt is voor alle huidtypes. Bovendien bevat het ethylvanilline, een subtiel aroma van alimentaire oorsprong.

*% van de formule, pigmenten uitgezonderd

Bewezen effectiviteit:
100% voedt en verzacht°
100% zachtere en gladdere huid°
100% regenereert de behandelde zones°

° Zelfevaluatietest bij 20 deelnemers tussen 18 en 65 jaar. % van respondenten is het met de bewering eens na 28 dagen gebruik van het product.

Gebruik: 
1- Reinig je gezicht 
2- Breng een dunne laag van het masker aan op het droge gezicht 
3- Laat 10-15 minuten inwerken
4- Spoel grondig af met warm water.

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Collistar
Inhoud 10 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Alle huidtypes
Make-Up Soort Teint
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.