Collistar Lift HD+ Smoothing Lifting Concealer 4 Naturale Rosato

€ 27,00 € 19,95
Op voorraad
U bespaart 26%

Verloren stevigheid en een doffe huid? Zichtbare tekenen van veroudering en een blijvende vermoeide uitstraling?
Voortaan kunt u uw gelaatstrekken ‘liften’ en herdefiniëren met LIFT HD+ Smoothing Lifting Concealer.

Uw schoonheidsboost, ontworpen om tekenen van vermoeidheid te verwijderen, wallen en donkere kringen te reduceren en de natuurlijke veerkracht en glow van het gezicht te herstellen, dankzij de speciale huidverzorgingsactieve stoffen.

Dankzij Collistar Clean Research® bevat de formule – zonder siliconen, alcohol of dierlijke bijproducten – 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong met een verzorgende basis van 80%*. De nieuwe huidverzorgingsformule maakt het mogelijk om onvolkomenheden zoals tekenen van vermoeidheid en veroudering, wallen en donkere kringen te corrigeren, niet alleen door ze minder zichtbaar te maken, maar door ze te minimaliseren, dankzij een liftende, gladmakende, hydraterende en elastische behandelingsactie. De formule is verrijkt met twee kostbare duurzame plantaardige actieve stoffen, Cilento Bosbessenextract om de huid te beschermen tegen blootstelling aan blauw licht, plus een exclusief extract van komkommer, bosbessen en paardenkastanje met een gerichte werking tegen wallen en donkere kringen. Het bevat ook drie actieve huidverzorgingsbestanddelen die voorkomen in de Lift HD+ gezichtslijn:
1. Tens-Activ®, een plantaardig complex voor een onmiddellijk liftend effect
2. Lift HD+ Complex voor een geleidelijke liftende werking
3. Extract van Italiaanse theeroos voor een verstevigende werking

Lift HD+ Smoothing Lifting Concealer garandeert daarom de best mogelijke, langhoudende make-up prestaties gecombineerd met een uitstekende huidverzorgende werking.
De vloeibare, crèmige textuur heeft een satijn/heldere finish, smelt gemakkelijk in de huid en biedt optimaal comfort aan de behandelde gebieden, dankzij een gladmakende, liftende werking die tekenen van veroudering op het gezicht verzacht.

Ten slotte is de formule ook parfumvrij en waterbestendig, voor uitstekend comfort in elke mogelijke situatie. Om de veiligheid van het product te garanderen, is LIFT HD+ Smoothing Lifting Concealer dermatologisch getest voor de gevoelige huid, oftalmologisch en niet-comedogeen getest, terwijl elke productiepartij ook wordt getest op zware metalen en nikkel (<0,0005%).

*% van de formule, exclusief pigmenten

BEWEZEN EFFECTIVITEIT
90% LIFTEND EFFECT
90% MINDER ZICHTBARE DONKERE CIRKELS
85% DUURT DE HELE DAG
75% MAAKT DE HUID GLAD

° Zelfevaluatietest waarbij 30 vrouwen tussen 40 en 65 jaar betrokken waren. % respondenten dat het eens is met de stelling na 28 dagen gebruik van het product.

Reverse contouring is een natuurlijker, minder technisch alternatief voor traditioneel contouren. Het zorgt ervoor dat het gezicht er meer ontspannen en stralender uitziet door een reeks natuurlijke highlights toe te voegen, met behulp van een concealer in een tint die lichter is dan de teint. Ideaal voor iedereen, vooral als het gezicht wordt gekenmerkt door vermoeidheid en tekenen van veroudering. Het is een uitstekende beautyhack die de gelaatstrekken op een eenvoudige en natuurlijke manier definieert en verbetert.

STAP 1: Om het gezicht te liften en op te helderen, brengt u de concealer op de volgende gebieden aan
• Holte van het ooglid
• Zijkanten van de ogen, diagonaal overvloeiend
• Zijkanten van de neus op de neus-lippenplooien
• Net onder de jukbeenderen om de vorm van de wangen te “hertekenen”.
• Zijkanten van de mond om de vorm te versterken
• Midden van het voorhoofd, neus en kin (indien niet te uitgesproken)

STAP 2: Meng voorzichtig met het topje van de ringvinger of een specifieke make-upapplicator (kwast of spons)

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Collistar
Inhoud 4 ml
Make-Up Soort Teint
Make-Up Type Concealer
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.