Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Protective Drops SPF50 30ml

Collistar Protective Drops SPF50 30ml

Normale prijs: € 38,00

Speciale prijs: € 24,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Overig
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Protective Drops SPF50 30ml

Magic Drops van Collistar, voor veel vrouwen een iconische en onmisbare behandeling, is nu verrijkt met een nieuw product: Protective Drops. De meest geavanceerde technologie voor de bescherming van gezicht, hals, decolleté en handen, 365 dagen per jaar. Een dagelijkse anti-verouderingsbehandeling die de huid beschermt tegen UV-stralen, blauw licht en omgevingsstress, waardoor de huid helderder wordt en de teint egaal.

UV-stralen, samen met externe factoren (zoals vervuiling) en omgevingsstress, beïnvloeden dagelijks je gezondheid en schoonheid, bevorderen het verschijnen van puistjes, versnellen de huidveroudering en geven de huid een mat, grauw en dof uiterlijk. Niet alleen in de zomer, maar onverwachts ook in de winter, misschien in de stad onder een wolkendek of bij het buitensporten - de formule is zweetbestendig - of zelfs terwijl we thuis of op kantoor zijn, voor onze elektronische apparaten die blauw licht uitstralen.

De helderheid en stevigheid van de huid worden op de proef gesteld: Collistar Protective Drops garandeert, dankzij de innovatieve Smart Sun Protection® en twee specifieke complementaire actieve ingrediënten, Niacinamide en hypergefermenteerd Rijstwater, dagelijks een anti-aging bescherming en preventie. Omdat bescherming het eerste echte anti-aging gebaar is.

Het werkt als een stadsfilter met hoge bescherming dankzij de SPF 50-factor en tegelijkertijd als een verhelderend anti-verouderingsconcentraat dat het hele jaar door op de meest blootgestelde delen kan worden aangebracht, zoals het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Smart Sun Protection®, ontwikkeld door Collistar Clean Research®, is een innovatief filtersysteem dat de huid beschermd door gebruik te maken van de voordelen van zonnestralen. Een geavanceerde technologie die, ter bevordering van de productie van vitamine D, UV-, infrarood- en blauwe lichtstralen afschermt, die verantwoordelijk zijn voor fotoveroudering, zonder het gele, groene en rode licht of de positieve frequenties van de zon te hinderen.

De textuur van Gocce Magiche Protective is extreem licht en vloeibaar, trekt snel in, een echte "magic touch" die een onmiddellijk gevoel van comfort geeft. Met de iconische druppelaar kun je de ideale hoeveelheid product nemen om na je gebruikelijke gezichtsbehandeling en voor de make-up aan te brengen, het is namelijk perfect als make-upbasis! Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes, zelfs de gevoelige. Een paar druppels zijn voldoende voor een huid die de hele dag beschermd, gehydrateerd, stralend en egaal is.

Schudden voor gebruik. Neem enkele druppels op met de pipet en breng ze na je dagelijkse verzorgingsroutine aan op je gezicht, hals-decolleté en handen (niet met andere producten mengen). Breng daarna de make-up aan.
Het is niet nodig het product tijdens de dag opnieuw aan te brengen (behalve na reiniging of gebruik tijdens watersportactiviteiten).
Meer informatie