Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate 20ml Serum

Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate 20ml Serum

Normale prijs: € 51,49

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 20 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate 20ml Serum

Shockbehandeling die rimpels gericht corrigeert en bestrijdt

Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate is een shockbehandeling met een gerichte actie om rimpels te corrigeren en te bestrijden. Met actieve ingrediënten geïnspireerd op de wetenschap van bioregeneratie: hyaluronzuur met een zeer laag molecuulgewicht en twee biomimetische peptiden om de celregeneratie te reactiveren en rimpels van binnenuit op te vullen.

De meristematische cellen Italiaanse Perilla-formule completeren met een intensieve herstellende en regenererende werking: ze maken alle soorten rimpels glad en bevorderen de fysiologische processen van zelfgenezing.

Dankzij de exclusieve Targeted Active Technology® omsluit de textuur de ingrediënten en brengt ze ze waar ze nodig zijn, waardoor ze diep doordringen voor maximale effectiviteit. Geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Dermatologisch getest. Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, siliconen, parfum of alcohol.

Het formaat van de hersluitbare ampul maakt een nauwkeurige en praktische toepassing mogelijk voor een totale schokbehandeling van ongeveer 20 dagen.

Breek de ampul en druk op de onderkant om ongeveer 5/6 druppels product vrij te geven. Breng 's morgens en' s avonds aan met de nadruk op rimpels, daarna over het hele gezicht en de hals, vóór de gezichtscrème.
Meer informatie