Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Suncare Supertanning Concentrate Unguent SPF10 Water Resistant

Collistar Suncare Supertanning Concentrate Unguent SPF10 Water Resistant

Normale prijs: € 35,00

Speciale prijs: € 22,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 150 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Zonproducten
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Suncare Supertanning Concentrate Unguent SPF10 Water Resistant

SMART SUN PROTECTION®
Het innovatieve pro-Vitamine D filtersysteem dat zonverzorging opnieuw uitvindt.
De nieuwe formule met UV-filters activeert de gezondheidsbevorderende vitamine terwijl het schadelijke stralen blokkeert, waardoor de voordelen van zonlicht voor de gezondheid en het welzijn van de huid worden benut.

• Voor een extreem snelle, intense bruining, zonder afbreuk te doen aan de bescherming tegen zonneschade
• Met uitstekende egaliserende, ultra-hydraterende en anti-verouderende eigenschappen
• Waterbestendig

Collistar benadrukt het belang van de bescherming van de huid tegen schade door de zon: daarom biedt het het perfecte product voor iedereen die extreem snel en intens bruin wil worden, zonder in te boeten aan bescherming. Deze ongelooflijke balsem maakt gebruik van de bruinende kracht van de zon door een combinatie van walnootschil en een melanine-precursor. De formule is aangevuld met kostbare plantaardige oliën, jojobawas en vitamine E voor een uitstekende hydraterende, voedende, elastische en anti-age werking.
Dankzij de waterbestendige formule laat het een onzichtbare beschermende film op de huid achter, die de huid beschermt tegen de uitdrogende effecten van zon en zee en deze zacht en glad houdt, zelfs na het zwemmen of uren in de zon.

ZONDER alcohol - siliconen

DERMATOLOGISCH GETEST

Breng het zonnebrandproduct aan voordat u zich blootstelt; breng het regelmatig opnieuw aan om de bescherming te behouden, vooral na transpireren, zwemmen of afdrogen.

Extra tip: Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandmiddel; houd baby's en jonge kinderen uit direct zonlicht; overmatige blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid.
Meer informatie