Comptoir Sud Pacifique Vanille Café 100ml eau de toilette spray

€ 98,00 € 89,95
Op voorraad
U bespaart 8%

"Als bij toverslag worden we naar Costa Rica vervoerd, ondergedompeld in zijn koffievelden waar het aroma van koffiebonen de lucht vult.

De schemering valt. De laatste zonnestralen blazen de groene jungle oranje-rood en de geuren geven de sfeer een sensuele warmte. De toon wordt gegeven in deze "Houtachtige-Gourmand" geur, verrijkt met noten van natuurlijk koffie-extract. Aanvankelijk vermengen de noten van gebrande koffie zich met de groene amandel. Het is als dat heerlijke gevoel van de ochtend, wanneer de geur van vers gezette koffie je nog slapende neusgaten streelt. 
In het hart geeft deze omhullende en geruststellende geur zich over aan de verleiding van de Siam Benzoë, zacht en sensueel. Dan, als een briesje in de zon, of een warme tropische wind, verstrengelen ceder, vanille en witte musk het zoete hart voor een stralend en heilig spoor."  Vanille Café van Comptoir Sud Pacifique is een Houtachtige Gourmand geur voor vrouwen en mannen en in 2019 uitgebracht. De neus achter deze geur is Vanina Muracciole. 

Top    : Koffie en Groene Amandel; 
Hart   : Siam Benzoë;
Basis ; Vanille Absolue, Ceder en Witte Musk.

Comptoir Sud Pacifique is niet alleen toegewijd aan het creëren van uitstekende geuren, maar wil ook de natuur beschermen en daarom zijn alle ingrediënten voor geuren als de Eau de Toilette Spray Vanille Café afkomstig van duurzame en deels biologische teelt. Hieraan werd al aandacht besteed in een tijd dat het nog niet in zwang was om zich voor milieubescherming in te zetten. Maar Comptoir Sud Pacifique ging en gaat onverstoorbaar zijn gang en heeft een grote fanclub die reikhalzend uitkijkt naar elke nieuwe geur en elk nieuw verzorgingsproduct.

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Comptoir Sud Pacifique
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.