Comptoir Sud Pacifique

Verre exotische reizen vormen de inspiratiebron van Comptoir Sud Pacifique. De basis werd gelegd door een verliefd koppel dat hele wereld over reisde op zoek naar meeste zeldzame essences. Het resultaat is een ware ontdekkingstocht waarbij een ongekend geurlandschap aan uw neus voorbijtrekt. In een Comptoir Sud Pacifique parfum ontvouwen zich talrijke bijzondere bloemenaroma’s die worden aangevuld met zowel krachtige als subtiele noten uit het complete geurenspectrum.

Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comptoir Sud Pacifique Vanille Coco

Het beeld van zonovergoten stranden vertaalt zich bij Comptoir Sud Pacifique Vanille Coco in zwoele geuren. De geheime verbintenis van kokos en vanille heeft een verbluffend verleidelijk effect, waarvan u gaat smachten naar exotische oorden. U vindt Comptoir Sud Pacifique Vanille Coco in onze collectie Eaux de Voyage. Uw ontdekkingstocht begint met ParfumCenter. Maak kennis met ons brede assortiment en bestel voordelig online!

Comptoir Sud Pacifique Coco Figue

Vijgen en kokos zijn de verboden vruchten die Comptoir du Sud Pacifique Coco Fique een eigenzinnig karakter geven. Hierin zijn oriëntaalse hinten van tonkaboon en amandelen toegevoegd. Comptoir Sud Pacifique Coco Figue is zowel sensueel als verfrissend. Heeft de Oosterse geheimzinnigheid uw hart gestolen? Dan vindt u vele andere aansprekende geuren in onze Collection Voyages en Orient! Wij zorgen voor een snelle en verzekerde verzending van deze sublieme parfumeur.

Copyright © 2021 ParfumCenter.nl. All rights reserved.