Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Forever Matte Foundation 4.5N - Neutral 30ml

Dior Forever Matte Foundation 4.5N - Neutral 30ml

Normale prijs: € 60,00

Speciale prijs: € 48,95

  • In voorraad

  • U bespaart 18%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Make-Up Soort Teint
Make-Up Type Foundation
Huidtype Alle huidtypes
Dior Forever Matte Foundation 4.5N - Neutral 30ml

Iconische Dior foundation met matte verzorgingsformule

Dior Forever is de iconische foundation van Dior voor ultieme perfectie en maximaal comfort. De formule, verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, biedt tot 24 uur lang fixatie en een natuurlijke matte teint, zonder ongewenste glans en zonder te verkleuren.
Dior Forever draagt bovendien bij aan een langdurige verbetering van de huidtextuur: De 86% florale verzorgingsbasis met kostbare ingrediënten zoals extracten van wilde viooltjes, Oost-Indische kers, roos en iris zorgt voor een optimale hydratatie, meer uitstraling en een verfijnde, beschermde teint. Dag na dag zorgt de innovatieve formule ervoor dat de huid er minder glanzend uitziet en dat poriën kleiner lijken, en gaat daarnaast de schadelijke effecten van UV-A- en UV-B-stralen en blauw licht tegen.

Minder is meer: Dit product behoort tot de "Clean Beauty" categorie. Dit betekent dat het vrij is van bepaalde ingrediënten waarvan de veiligheid niet volledig is opgehelderd.

Tips van Peter Philips:
1. Dep de foundation eerst voorzichtig op de te corrigeren gebieden en blend met strijkende bewegingen.
Als je een volledig egale dekking van het hele gezicht wilt, kun je een foundationpenseel gebruiken. Dankzij het 24 uur* langhoudende resultaat hoeft uw make-up gedurende de dag niet bijgewerkt te worden.

* Instrumentele test met 20 vrouwen.

Is dit niet de make up die je zoekt? Bekijk het complete assortiment om de juiste make up te kopen.

Meer informatie