Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dsquared² Original Wood 50ml Eau de parfum Spray

Dsquared² Original Wood 50ml Eau de parfum Spray

Normale prijs: € 71,67

Speciale prijs: € 44,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dsquared² Original Wood 50ml Eau de parfum Spray

Creatie met onnavolgbare intensiteit

Deze krachtige en robuuste geur met een complexe structuur legt een intense nadruk door elementen van de natuur op te roepen, wat hem uniek en onnavolgbaar maakt. Dit parfum, ontworpen rond de kenmerken van hout, definieert de hedendaagse Dsquared²-man perfect, sensueel, zelfverzekerd en geraffineerd. Original Wood is de krachtige en mannelijke geur van Dsquared2 voor de zelfverzekerde man.
De frisheid van aquatische noten en de natuurlijke en kalmerende essence van viooltjesbladeren vibreren in de opening van de compositie met de kruidige accenten van kardemom. Het karakteristieke hart van hout wordt perfect aangevuld met de kostbare noten van zilverspar, vetiver en ceder.
Noten van musk en patchouli en de sensuele nuances van plantaardig amber vormen de intense weerklank van het onvergelijkbare eau de parfum, dat de authenticiteit, diepte en passie van zijn drager vakkundig onderstreept. De strakke en moderne flacon van Original Wood grijpt terug op het iconische Wood-design en daarmee op de onmiskenbare elementen van het merk Dsquared2.
Original Wood van DSQUARED² is een Houtachtige geur voor mannen en werd in 2022 uitgebracht. De neus achter deze geur is Daphné Bugey.

Top : aquatisch akkoord, kardemon, viooltjes;
Hart : cederhout, zilverspar, Haïtiaanse vetiver;
Basis : musk, Indonesische patchouli, amber;
Meer informatie