Dsquared2

Tegendraadse heren en dames komen met een Dsquared2 parfum volledig aan hun trekken. De eigenzinnige tweelingbroers Dan en Dean Caten hebben zich in de mode altijd laten inspireren door de muziek en de kunst en nu ook door geur! Een Dsquared2 parfum is tegendraads en licht provocerend van aard. De Wild aftershave lotion is gericht op de metroman die in de stad leeft, maar daarbuiten graag het avontuur opzoekt. Janskruid en Opoponax zijn haast onmerkbaar als excentrieke bestanddelen toegevoegd en geven dit subliem luchtje een eigen karakter. ParfumCenter heef daarnaast een ruime collectie Dsquared2 parfum dames.

Meer informatie

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dsquared2 parfum Wood

Stevige houtnoten kleuren het Dsquared2 parfum uit de Wood serie. Hiermee wordt de herinnering aan oeroude bossen springlevend gehouden. Bij She Wood zijn er lichtzinnige accenten van citroen en jasmijn toegevoegd, maar is er ook plaats voor toetsen heliotroop en musk. In He Wood herkent u de krachtige, maar ook zoetige geur van de dennenbossen. Sandelhout is hierbij een prachtige aanvulling op het aroma van spar en musk in de basis. Dsquared2 parfum Wood bestelt u bij ParfumCenter voordelig online!

Dsquared2 parfum Potion

Verleiding is allang niet meer het exclusieve domein van bevallige dames. Dsquared2 parfum Potion viert de viriele sensualiteit van de man! De geur van zwarte peper, kaneel en kasjmier geeft een oosters, mystiek tintje. Rode muntblaadjes en tijm in de topnoten zijn een krachtige aanvulling op dit krachtige hart. Bestel uw Dsquared2 parfum Potion bij ParfumCenter en wij zorgen voor een snelle levering in originele design verpakking!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.