Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Estee Lauder Resilience Multi-Effect Trio set Dagcreme 50ml + Nachtcreme 50ml + Oogcreme 15ml

Estee Lauder Resilience Multi-Effect Trio set Dagcreme 50ml  + Nachtcreme 50ml + Oogcreme 15ml

Normale prijs: € 384,00

Speciale prijs: € 214,95

  • In voorraad

  • U bespaart 44%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 50 ml + 15 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Nachtcreme, Antirimpelcreme, Oogcreme
Huidtype Alle huidtypes, Normale huid, Gemengde huid
Estee Lauder Resilience Multi-Effect Trio set Dagcreme 50ml + Nachtcreme 50ml + Oogcreme 15ml

Estée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Creme SPF15 Normal to Combination Skin 50ml Dagcrème

Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Creme van Estée Lauder geeft de normale en gecombineerde huid haar jeugdige soepelheid en elasticiteit terug - intensief en de hele dag aanhoudend.
Naarmate we ouder worden, wordt onze huid geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, het natuurlijke vochtgehalte neemt af en de huid kan er verslapt, droog en gerimpeld uitzien. De ultra-rijke formule met langdurige vochtinbrengers en super-vitaliserende voedingsstoffen vertraagt en minimaliseert dit ongewenste effect en zorgt direct voor een frisse, jeugdige uitstraling.
Het is verrijkt met voedende lipiden die de vochtbarrière geleidelijk versterken zodat uw huid weer vocht kan opslaan. Rimpels worden verminderd en uw huid ziet er gerevitaliseerd, vol en stralend mooi uit. Een milde SPF15 zorgt voor een effectieve breed-spectrum bescherming. Het is een welkome golf van opluchting die je meteen voelt.
Breng voor een maximaal lifting effect eerst het Perfectionist Pro Serum aan.

Estee Lauder Resilience Multi-Effect Night Tri-Peptide Face & Neck Creme All Skintypes 50ml Nachtcrème

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Resilience Lift helpt uw huid terug te vechten. Deze zeer effectieve formule met het exclusieve Lift3 Complex stelt uw huid in staat om er meer gelift uit te zien met meer contouren, sneller dan ooit. 92% van de vrouwen ervaart dit na vier weken gebruik. Resilience Lift Night biedt versterkende voordelen terwijl u slaapt. Word wakker met een frisse, stralende huid die er jonger uitziet. Deze technologie stimuleert de natuurlijke productie van collageen door gebruik te maken van de herstellende ritmes van de huid. Een super-intensief vocht-complex bestrijdt nachtelijke dehydratatie, een probleem dat ernstige gevolgen kan hebben voor de rijpere huid. Meer stevigheid. Meer uitstraling. Meer vocht.
Gecombineerd met de Resilience Lift formules voor overdag, bieden ze 24 uur een liftend en verstevigend effect.
's Avonds na het reinigen aanbrengen,eventueel na uw anti-verouderings/repair formule en oogcontour-crème zoals gewenst.

Estee Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Creme All Skintypes 15ml Oogcrème

Resilience Multi-Effect oogcontourbehandeling van Estée Lauder is intens voedend en bestaat uit een Tri-Peptide-complex dat in staat is om het collageen in slechts 3 dagen met 124% te stimuleren*. Het vermindert zichtbaar wallen onder de ogen, de omtrek van de ogen is steviger, uitgerust en helderder.
Rimpels en fijne lijntjes zijn minder opvallend en donkere kringen worden minder zichtbaar over tijd.
Tri-Peptide Complex - een geavanceerde mix van drie peptiden, elk met het vermogen om zich te richten op de activatie van verschillende ondersteunende eiwitten in de huid: collageen en fibronectine.
Multi-Defense Technologie - beschermt en verdedigt tegen infraroodstralen en de vervuiling, waaronder ozon, om vroegtijdige veroudering tegen te gaan.
Vernieuwde Hydratatie & Glow - helpt om de vochtbarrière van de huid te versterken, zodat de huid beter in staat is om het nodige vocht vast te houden. Laat de huid er gehydrateerd uitzien, glad en soepel met een natuurlijke uitstraling.
Onze tip voor een onmiddellijk verfrissend effect: meng uw Double Wear-concealer met uw Resilience Multi-Effect-oogcrème.
Meer informatie