Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Etat Libre D'Orange Remarkable People 30ml eau de parfum spray

Etat Libre D'Orange Remarkable People 30ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 60,00

Speciale prijs: € 44,95

  • In voorraad

  • U bespaart 25%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de parfum
Etat Libre D'Orange Remarkable People 30ml eau de parfum spray

Fris, kruidig

Voor elk tijdperk, voor elke periode, zijn er opmerkelijke mensen.

In de klassieke mythologieën waren er de halfgoden, de nakomelingen van een god en een mens, of een sterveling die tot goddelijke status werd verheven. Een oude Griekse dichter gebruikte het woord halfgod als synoniem voor held. Ze toonden kracht en macht, een bereidheid om uitdagingen aan te gaan en gevaar te trotseren.

In de Nieuwe Wereld waren er de ontdekkingsreizigers, die onbekende landen ontdekten. Zij waren ook helden, vechtend tegen natuurkrachten om nieuwe gebieden te vinden. En door de geschiedenis heen - wetenschappers, kunstenaars, componisten, entertainers - allemaal helden op hun eigen manier.

Elke dag worden er nieuwe helden geboren. Er is een element, of een gebeurtenis, of een omstandigheid, of misschien gewoon een eigenaardigheid in hun persoonlijkheid die hen verandert, hen kracht geeft, hen in staat stelt het gewone te overstijgen. Ze geloven in iets anders, iets beters. Zij willen de regels veranderen, de regels breken, de status quo veranderen, op welke grote of kleine manier dan ook die zij zinvol vinden. Ze zijn op reis, en misschien is het de inspanning alleen die hen opmerkelijk maakt.

Voor sommigen brengen hun inspanningen roem en glorie. Vele anderen blijven onbekend. Maar zij kunnen en mogen niet genegeerd worden. Dit zijn onze mensen - de opmerkelijke burgers van Etat Libre d'Orange, de Oranje Vrijstaat. De "on" mensen - onverzettelijk, onverwacht, onconventioneel, onvoorspelbaar. Wij groeten hen, wij eren hen, door de buitengewone geur aan te bieden die zij verdienen. De frisse kruidige geur voor vrouwen en mannen werd in 2015 uitgebracht. De neus achter deze geur is Cecile Matton.

Remarkable People.
You know who you are.

Top : Grapefruit, Champagneakkoord, Kardemom
Hart : Jasmijn, Curry Neo Jungle Essence™, Zwarte peper
Basis : Labdanum, Sandelhout, Lorenox™
Meer informatie