Etat Libre D’Orange

Etat Libre d'Orange ("Vrijstaat Oranje") is een Frans parfumhuis dat in 2006 door Etienne de Swardt werd opgericht. Onder het motto "Le parfum est mort, vive le parfum!" ("Parfum is dood, leve het parfum!") heeft het huis snel een reputatie opgebouwd door zijn gedurfde en ongewone composities met controversiële namen en beelden.

Etienne de Swardt werd in Zuid-Afrika geboren en trok naar Parijs, waar hij aan projecten voor Givenchy werkte. Hij begon Etat Libre d'Orange om los te komen van de eisen van de traditionele parfumindustrie en de moderne taboes. De geuren van Etat Libre d'Orange vieren seksualiteit en erotiek met hun aroma's, hun titels en hun afbeeldingen.

Meer informatie

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Etat libre d'Orange is de creatie van de in Zuid-Afrika geboren, maar werkelijk internationale, en zeer conceptuele, Etienne de Swardt. "Parfum is dood! Leve het parfum!" is zijn strijdkreet, waarmee hij een nieuw niemandsland van het parfum viert waar letterlijk alles kan, waar "provocerend" niet alleen betekent dat men ondeugend plaagt, maar dat men een schokkende sneer maakt naar de autoriteit en de gevestigde orde, en de grenzen verlegt van de olfactorische wetenschap, kunst en ontdekking. Het briljante team van Neuzen pronkt met hun seksualiteit in hun creaties, maar hoe avant-gardistisch ook, Etat Libre d'Orange's normen van vakmanschap en kwaliteit zijn ongeëvenaard. Hun materialen zijn van de beste kwaliteit, hun inspiraties zijn eclectisch, hun geuren verslavend.
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.