Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Guilty Parfum Pour Homme 90ml parfum spray

Gucci Guilty Parfum Pour Homme 90ml parfum spray

Normale prijs: € 149,00

Speciale prijs: € 114,95

  • In voorraad

  • U bespaart 23%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Gucci Guilty Parfum Pour Homme 90ml parfum spray

Het #ForeverGuilty-universum blijft met Gucci Guilty Parfum Pour Homme en Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme een bevrijd begrip van passie nastreven. Met de lancering in januari 2022, op tijd voor Valentijnsdag, herinterpreteren de geuren de klassieke Gucci Guilty geuren in een zet die zowel de sappen als hun verpakking naar een hoger niveau van intensiteit tilt.
Voor wie op zoek is naar een liefdesverklaring vrij van de regels en definities van de maatschappij, zijn de twee geuren ontworpen om te fungeren als emblemen van de verbinding tussen gelijkgestemde, excentrieke geliefden.
In de campagne met #ForeverGuilty protagonisten Jared Leto en Lana Del Rey, zijn de Houtachtige Aromatische Amberachtige geur voor hem en de Amberachtige Florale Houtachtige geur voor haar opnieuw aangekleed in metaaltinten van donker antraciet en krachtig brons.

Gucci Guilty Parfum Pour Homme is een Houtachtige Aromatische Amberachtige geur die de ware essentie van de Gucci Guilty Pour Homme signatuur uitvergroot.
Gucci Guilty Parfum Pour Homme, met een nieuwe en intense visie op mannelijkheid, opent met een lichtere, mildere en meer gemoderniseerde aromatische interpretatie van Franse Lavandin en opbeurende Citroen, die perfect combineren met de intensiteit van Jeneverbes.
De ware essentie van Gucci Guilty Pour Homme wordt in het hart uitvergroot met de diepe amberachtige signatuur van Spaanse Cistus gecombineerd met de florale rijkdom van Oranjebloesem en een kruidig vleugje Nootmuskaat. Tot slot wordt de mysterieuze elegantie van Indonesische Patchouli versterkt met de langdurige sensatie van Droge Houtsoorten en Musk.

Top : Jeneverbes, Lavendel en Citroen;
Hart : Oranjebloesem, Nootmuskaat en Spaanse Labdanum;
Basis : Patchouli, Droog Hout en Musk.
Meer informatie