Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci parfum

Het modehuis Gucci is bekend om de verfijnde luxeartikelen in een breed spectrum. Het merk vervaardigd onder andere Gucci parfum, luxe kleding, handtassen, schoenen, horloges en brillen. Guccio Gucci, geboren in 1881 in Florence Italië, was de zoon van een leerlooier. Geïnspireerd door de prachtige koffers en tassen die hij zag tijdens zijn werk in de Savoy Hotel in Londen, ging hij terug naar zijn thuisbasis om de geraffineerde elegantie van welvarende reizigers te combineren met de traditionele Florentijnse ambacht. Tot op de dag van vandaag staat dit luxe merk nog altijd voor welvaart, stijl en elegantie, wat ook weer terug te vinden is in het ontwerp van de flesjes van Gucci parfum! Meer informatie
Gucci

42 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Gucci parfum man

In het uitgebreide assortiment van ParfumCenter treft u onder andere Gucci parfum man aan. Made to Measure, Pour Homme, Gucci by Gucci en Guilty Pour Homme zijn de populaire parfums die deze lijst compleet maken. Guilty Pour Homme is het mannelijke equivalent van de immens populaire Gucci Guilty voor dames. Het geurtje is een uitdagende en verleidelijke samenstelling van opwinding, aantrekkingskracht en sensualiteit. De houtachtige en aromatische herengeur opent met lavendel en citroen en eindigt met een basis van houtachtige akkoorden dankzij ceder en patchoeli. Voor een charismatische Gucci parfum man, zit u zeker goed bij ParfumCenter!

Gucci parfum dames

Ook voor verleidelijke Gucci parfum dames bent u in onze voordelige webwinkel aan het juiste adres! We hebben een ruim aanbod originele geuren voor de laagste prijzen! Bekijk de verschillende formaten en varianten van Gucci Flora en Gucci Guilty. Het eerstgenoemde parfum is een heerlijke allrounder en geschikt voor vele momenten. Per parfum worden de top, hart en basisnoten uitgebreid omschreven zodat u gemakkelijk het parfum kiest dat past bij uw persoonlijkheid. Flora heeft onder andere de Garden collectie waarbij elk parfum één intens ingrediënt laat stralen. Gucci parfum dames en andere geuren bestelt u eenvoudig bij ParfumCenter online!