Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole 75ml eau de toilette spray

Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole 75ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 108,00

Speciale prijs: € 68,95

  • In voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de toilette
Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole 75ml eau de toilette spray

Aqua Allegoria behoort tot de meest significante geurcollecties van Guerlain - de marktintroductie in 1999 was een gedurfde onderneming. De muze voor deze collectie is de natuur, waardoor een uniek olfactorisch genre werd gecreëerd: een collectie frisse parfums in de parfumerie.

Nettare di Sole; een zonnige frisse geur voor individualisten

NETTARE DI SOLE is zonnenectar, bloemennectar, een frisse eau de toilette die de zintuigen meeneemt op een zonnige reis. Deze zonnige creatie combineert bloemen in hun volle pracht: magnolia, roos en Sambac jasmijn, die worden geaccentueerd met zonne-noten en vermengd met een heerlijke en warme geur van honing, die de zoete, dikke en warme zonnige tinten domineert. Frisheid wordt geleverd door Calabrische bergamot en sprankelende oranjebloesem. De creatie biedt een rijke maar lichte florale geur, perfect voor lente- en zomerdagen en avonden. Aqua Allegoria Nettare di Sole van Guerlain is een florale geur voor vrouwen en werd in 2021 uitgebracht. Aqua Allegoria Nettare di Sole is gecreëerd door Thierry Wasser en Delphine Jelk.

Top : Oranjebloesem, Waterachtige noten en Calabrische Bergamot;
Hart : Zonnenoten, Magnolia, Arabische Jasmijn (Sambac) en Roos;
Basis : Honing

Creëer uw eigen geursignatuur door Nettare di Sole te combineren met deze unieke composities uit de Aqua Allegoria-collectie:

• Bergamote Calabria
• Coconut Fizz
• Orange Soleia
• Mandarine Basilic
• Ginger Piccante

Om uw persoonlijke geursignatuur te creëren, selecteert u één van de aanbevolen geuren en brengt u de twee composities van uw keuze na elkaar aan in dezelfde dosis.
Meer informatie