Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia 75ml eau de toilette spray

Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia 75ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 108,00

Speciale prijs: € 68,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de toilette
Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia 75ml eau de toilette spray

Aqua Allegoria behoort tot de meest significante geurcollecties van Guerlain - de marktintroductie in 1999 was een gedurfde onderneming. De muze voor deze collectie is de natuur, waardoor een uniek olfactorisch genre werd gecreëerd: een collectie frisse parfums in de parfumerie.

Orange Soleia; een zonnige en frisse compositie

Het zonnige, frisse Orange Soleia doet op wonderbaarlijke wijze denken aan een Siciliaanse citrusboomgaard - de bomen waaien in de wind en de sappige geur van pas geplukte bloedsinaasappelen hangt in de lucht. De totale schoonheid van de bloedsinaasappel, liggend op een bed van houtachtige noten wordt in de compositie belichaamd.
De energieke frisheid van bergamot en munt veredelt de geur, waarvan de puristische en nobele flacon met zijn goudkleurige vlechtwerk aan een honingraat doet denken. Aqua Allegoria Orange Soleia is een Citrusachtige geur voor vrouwen en mannen en werd in 2020 uitgebracht. De neus achter deze geur is Thierry Wasser.
Creëer uw eigen geursignatuur door Orange Soleia te combineren met deze unieke composities uit de Aqua Allegoria-collectie:

• Bergamote Calabria
• Herba Fresca
• Pamplelune
• Passiflora
• Ginger Piccante

Om uw persoonlijke geursignatuur te creëren, selecteert u één van de aanbevolen geuren en brengt u de twee composities van uw keuze na elkaar aan in dezelfde dosis.

Top : roze peper, sinaasappel, bergamot
Hart : zwarte bes, bloedsinaasappel, munt
Basis : tonkaboon, houtachtige noten
Meer informatie