Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hermès Un Jardin à Cythère 100ml eau de toilette spray

Hermès Un Jardin à Cythère 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 124,40

Speciale prijs: € 98,95

  • In voorraad

  • U bespaart 20%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Hermès Un Jardin à Cythère 100ml eau de toilette spray

Un Jardin à Cythère, gecreëerd door Hermès' parfumeur Christine Nagel, is een verrassende tuin die noch groen noch floraal is, maar... blond. Het is de uitdrukking van een olfactorische zoektocht door Griekenland die leidt naar Kythira, een ongerept eiland dat vele kunstenaars heeft geïnspireerd. Un Jardin à Cythère eau de toilette, een citrus- en houtachtige geur, combineert omhullende noten van grassen met de kracht van olijfhout en de tederheid van frisse pistache.

De flacon is ontworpen door Fred Rawyler en is een verwijzing naar de lantaarns van de paardenkoetsen uit vroegere tijden. Met zijn heldere gele kleurverloop roept het glas de zonnige geur binnenin op. Op de verpakking staat een landschap in groene, roze, blauwe en gouden tinten - kleuren die aan het thuisland van kunstenaar Elias Kafouros herinneren.

De collectie Parfums-Jardins vertegenwoordigt de ontmoeting tussen de ziel van een plaats, de inspiratie van de parfumeur en het jaarlijkse thema van het Huis Hermès en is een olfactorische wandeling die alle verlangens en ambities bevredigt: het verlangen naar frisheid, naar mijmering en naar een ontsnapping uit het dagelijkse leven.

De aromatische citrus- en houtachtige geur geur voor vrouwen en mannen werd in 2023 uitgebracht.
Meer informatie