Daily Essentials

Verzorg je gevoelige huid optimaal met de Shiseido Daily Essentials lijn van ParfumCenter! Door het gebruik van onze huidverzorging krijgt je huid een milde reiniging en een rustige, frisse uitstraling. Ook de dode huidcellen worden aangepakt en (waterproof) make up verwijderen is geen probleem met deze fijne huidverzorgingsproducten voor dagelijks gebruik. Maak nu je keuze uit de Shiseido Daily Essentials lijn in onze webshop!

Meer informatie

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Na een lange dag maak je de huid van je gezicht makkelijk en snel schoon met de Shiseido Daily Essentials cleansing foam van ParfumCenter. Make up wordt vakkundig verwijderd en het vochtgehalte van de huid blijft door deze huidverzorging behouden. Geniet van het rijke schuim en zeg hallo tegen een frisse teint. Wil je je huid optimaal voeden en hydrateren? Kies dan voor Shiseido The Skincare. Je bestelt deze eenvoudig online bij ParfumCenter samen met onze Shiseido Daily Essentials cleansing foam!

Shiseido Daily Essentials skin care

Welk huidtype je ook hebt, Shiseido skin care ondersteunt je bij je dagelijkse verzorgingsroutine. Van cleansing milk tot blotting paper, Shiseido is van alle markten thuis. Ontdek nu Shiseido huidverzorging. De huid van je gezicht is erg gevoelig en verdient een milde reiniging. Voor de (erg) droge huid is er Shiseido Facial Concentrate beschikbaar. Ontdek wat Shiseido skin care voor je kan doen en profiteer van de scherpe prijzen in onze webshop!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.