Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Issey Miyake Fusion D'Issey 100ml eau de toilette spray

Issey Miyake Fusion D'Issey 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 91,75

Speciale prijs: € 61,00

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Issey Miyake Fusion D'Issey 100ml eau de toilette spray

Krachtig, energiek en vurig, de natuur openbaart zich (opnieuw) met wraak. Gesmolten lava stroomt expressief uit een vulkaan. Fusion d'Issey transformeert deze uitbarsting van energie in een gedurfde, genuanceerde compositie, waardoor een creatieve, endemische aard ontstaat. Diepte, spanning en kracht voor een onderscheidende geur.

Fusion d'Issey; boordevol energie en vitaliteit

Voor het koele aspect is de sprankelende helderheid van citroen gecombineerd met de melkachtige zoetheid van kokoswater, een lang aanhoudende solaire geur. Duik in het hart van de vulkaan om het mineraal te ontmoeten en de rondheid van ambrox bloot te leggen.
In een etherisch gefluister verdwijnt de essence van frisse rozemarijn, geranium en kardemom en vult de omgeving met hun achterblijvende geur. Aan de basis van het idee van fusie ligt de keuze voor warm, vulkanisch hout met patchoeli.
Een nieuwe mannelijkheid, hitte en kou om het idee van de kwintessens van gesmolten gesteente uit te drukken. Fusion d'Issey, een geur voor gewaagde avonturen, boordevol energie en vitaliteit. De Aromatische Fougère geur voor mannen werd in 2020 uitgebracht. De neus achter deze geur is Nathalie Lorson.

Top : Kokosmelk, Vijgennectar en Citroen;
Hart : Sandelhout, Rozemarijn, Geranium en Kardemom;
Basis : Ambroxan, Houtnoten en Patchouli.
Meer informatie