Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Issey Miyake parfum

Het moderne, elegante en frisse Issey Miyake parfum combineert uitstekend met uw pure en elegante kledingstijl. Mode-ontwerper Issey Miyake werd geboren in Hiroshima, Japan in 1938. Hij studeerde grafische vormgeving aan de Tama Art University in Tokio en na zijn afstuderen werkte hij in Parijs en New York City. Issey Miyake parfum en mode reflecteert altijd een vleugje humor en er worden vaak woordspelingen gebruikt. Zo is de naam van het bekende geurtje l’Eau d’issey een homoniem voor Odyssee, het dichtwerk van de Griekse dichter Homeros.

Meer informatie
Issey Miyake

60 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Issey Miyake parfum Pleats Please

Eén van de meest populaire parfums uit zijn collectie is Issey Miyake parfum Pleats Please. Deze uitnodigende geur is sprankelend en vrolijk en past bij vrouwen die van het leven genieten. Het parfum is optimistisch van aard, vol energie en nodigt uit om plezier te hebben en dat te uiten. De frisse nashipeer opent het luchtje waarna een florale uitbarsting volgt. Issey Miyake parfum Pleats Please sluit tenslotte met een basis dat bestaat uit crème-achtig sensuele vanille.

Issey Miyake parfum man

Bij ParfumCenter vindt u ook een uitgebreide, elegante en pure collectie Issey Miyake parfum voor de zelfverzekerde man. Eén van de populairste parfumcollecties is Issey Miyake l’Eau d’Issey! Gemaakt van ongewone en zeldzame grondstoffen roept deze geur een gevoel op van vrijheid en rust. De top bevat onder andere citroenverbena en mandarijn, het hart uit saffraan en blauwe lotus en de basis uit vetiver en tabak. Deze Issey Miyake parfum man is een geweldige allrounder die past bij elke gelegenheid.

Issey Miyake parfum aanbieding

Bent u op zoek naar de beste Issey Miyake parfum aanbieding. Grote kans dat uw favoriete geurtje is opgenomen in onze uitgebreide collectie. Bij ParfumCenter bestelt u eenvoudig voordelige originele parfums in verpakking voor uzelf of als cadeau voor een vriend of vriendin. Per product is aangegeven of deze uit voorraad leverbaar is, zodat u zeker weet dat uw luchtje zo snel mogelijk uw kant op komt. Bekijk snel nog de scherpe Issey Miyake parfum aanbieding en profiteer van hoge kortingen!