Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Karl Lagerfeld Classic Grey 100ml eau de toilette spray

Karl Lagerfeld Classic Grey 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 42,19

Speciale prijs: € 31,95

  • In voorraad

  • U bespaart 24%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Karl Lagerfeld Classic Grey 100ml eau de toilette spray

Geurklassieker in elegant grijs

Tijdloos mooi en klassiek, Classic Grey van Karl Lagerfeld maakt direct indruk met zijn minimalistische chique. Net als de ontwerper zelf valt de Eau de Toilette Spray op zonder er zelf veel voor te doen. Zodra het parfum zich ontvouwt, betovert het je en verwent het je met momenten vol elegantie.

Verfijnde mix voor een verfijnde uitstraling

De topnoot begint al veelbelovend met een onmiskenbare mix van lavendel, laurier en hazelnoot. Een mengsel dat op het eerste gezicht ongewoon lijkt, maar onmiddellijk aangenaam memorabel is!
Karl Lagerfeld vertrouwt vervolgens op de beproefde geuren van ceder, eik en sandelhout, die zich eerst in het hart en vervolgens in de basisnoot ontvouwen. Mos en vanille zijn in de basis toegevoegd en geven de drager van Classic Grey een blijvende zeggingskracht.
Zelfvertrouwen en elegantie zijn de kwaliteiten die het parfum van Karl Lagerfeld je geeft. De Eau de Toilette Spray kan je begeleiden in het dagelijkse leven of die speciale gelegenheid net dat beetje specialer maken. Dankzij de chique en tegelijkertijd discreet vormgegeven flacon is Classic Grey ook geschikt als cadeau voor een dierbare vriend die met beide benen op de grond staat.
Lagerfeld Classic Grey is een nieuwe geur voor mannen en werd in 2022 uitgebracht. De neus achter deze geur is Alexis Dadier.

Top : Laurierblad, Hazelnoot en Lavendel;
Hart : Eik en Ceder;
Basis : Sandelhout, Vanille en Mos.
Meer informatie