Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lolita Lempicka LolitaLand 40ml eau de parfum spray

Lolita Lempicka LolitaLand 40ml eau de parfum spray

Vegan

Normale prijs: € 68,90

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 49%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 40 ml
Parfumtype Eau de parfum
Lolita Lempicka LolitaLand 40ml eau de parfum spray

Het verhaal van Lolita Lempicka parfums gaat verder.
Vandaag nodigt Lolita Lempicka ons uit in haar wereld waar dromen en realiteit zich vermengen. Ze drukt zich altijd met betovering en sensualiteit uit, gebruikt haar creativiteit voor de doelen die ze verdedigt, ze heeft het over een betere wereld, waarin respect en harmonie beloftes worden.
Omdat zij zich ervan bewust is dat haar universum de grenzen van de droom moet doorbreken om er haar wapen van verleiding van te maken, symboliseert deze nieuwe geur een heruitgevonden Eden, als een ode aan de natuur en vrouwelijkheid.
Lolitaland is het nieuwe parfum van Lolita Lempicka, boeiend en betoverend. Haar sprankelende, florale en fruitige boeket ontwaakt de zintuigen en emoties.
De harmonie van noten zoals Bellini, bloemblaadjes en nectar maakt het een verfijnd en heerlijk elixer. Het zal je verrassen met haar frisheid en lichtheid.

Een sprankelende, florale en fruitige geur die de frisheid van een cocktail oproept, omhuld met een vleugje bloemen, vanille en musk. De wereld van Lolita nodigt ons uit voor de sensualiteit en om te feesten. Met Lolitaland duik je in de wondere wereld van Lolita Lempicka.

Top : bellini cocktail, peper, Italiaanse mandarijn, grapefruit, citroen, limoen en sinaasappel
Hart : jasmijn, witte perzik, zwarte bes, magnolia, pruim en roos
Basis ; Madagaskar vanille, witte musk, benzoïne, zoethout en sandelhout
Meer informatie