Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lolita Lempicka

De parfums van het merk Lolita Lempicka zijn betoverend en verleidelijk. Wij bieden u een ruim online aanbod geuren voor heren en dames. De damesgeuren zijn vrouwelijk, tijdloos, elegant en vol passie. Lolita Lempicka is een Franse mode ontwerpster en artiest. in 1984 opende zij haar eerste winkel en in 1997 lanceerde ze haar eerste parfum. Sindsdien gaat het hard met het merk en wordt het wereldwijd verkocht. 

Meer informatie
Lolita Lempicka

18 artikel(en)

Lolita Lempicka Si Lolita

Een parfum die uit de collectie van dit merk springt is de Lolita Lempicka Si Lolita. Dit is een geur van geluk en liefde. Si Lolita is gemaakt van Oosterse bloemen en wordt versterkt met kruidige akkoorden, mandarijn, roze peper, zoete erwten, elimi, patchouli, tonka en amber. Deze combinatie maakt de Lolita Lempicka Si Lolita onweerstaanbaar parfum!

Lolita Lempicka 100 ml

U kunt langdurig genieten van uw parfum met een Lolita Lempicka 100 ml flesje. Maar ook vindt u bij ParfumCenter flacons van 5, 30, 50 en 80 ml. De bekende paarse fles is kenmerkend voor de Lolita Lempicka Le Premier parfum. Deze geur is verleidelijk, puur en vertederend. Dit was de eerste geurcreatie van Lolita Lempicka, maar is in 2010 vernieuwd onder de naam Le Premier. Lolita Lempicka 100 ml van Le Premier of een andere lijn bestel je bij ParfumCenter!

Lolita Lempicka aanbieding

Bij ParfumCenter vindt u een groot assortiment parfums. Daaronder valt vaak een Lolita Lempicka aanbieding. Wij houden de prijzen altijd laag, zodat u altijd kunt genieten van heerlijke geuren. Daarnaast verzekeren wij u van een originele verpakking en verzending. Daarnaast zijn al onze parfums en verzorgingsproducten 100% origineel. Geniet van heerlijke geuren en voordelige prijzen met een Lolita Lempicka aanbieding van ParfumCenter!