Benefit Wenkbrauwpotlood

Het natuurlijk benadrukken van je wenkbrauwen kun je het beste doen met een wenkbrouwpotlood van Benefit. Je wenkbrauwen geven veel vorm aan je gezicht, dan is het fijn dat je ze kan vormen zo als jij dat wil. Met een wenkbrauwpotlood kun je jouw wenkbrauwen vormen en opvullen. Om je gezicht een extra beetje structuur te geven is een wenkbrauwpotlood het artikel wat jij nodig hebt. Ontdek alle make-up van Benefit bij ParfumCenter!

Meer informatie

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zo creëer je de perfecte wenkbrauwen met Benefit

Door de vele verschillende tinten wenkbrauwpotloden, is er voor iedereen een passend potlood van Benefit te vinden. Kies een potlood die goed bij je gezicht en haar past, voor een natuurlijk effect. De Benefit wenkbrauwpotloden hebben een stevige punt om precieze lijnen te kunnen tekenen, maar ze zijn ook zacht genoeg om het goed te kunnen blenden. Kleur je wenkbrauwen niet te veel in om een natuurlijk effect te behouden.

Het Benefit potlood voor een volle wenkbrauw

Een wenkbrouwpotlood accentueert de wenkbrauwen. De potloden kunnen helpen bij het opvullen van plekken waar het haar dunner is voor een voller effect. Het potlood kan dan gebruikt worden door dunne streepjes te zetten op de plek waar de haartjes wat dunner zijn. Begin niet meteen aan de binnenkant van je wenkbrauw, dit is namelijk het lichtste deel. Start daarom in het midden en werk rustig naar buiten en teken als laatst de haartjes aan de kant van de neus.

Hoe breng je een wenkbrauwpotlood aan?

Voor het aanbrengen van een wenkbrauwpotlood is het belangrijk dat je de haartjes al mooi in vorm hebt staan. Dit doe je door middel van een wenkbrauwborsteltje. Als je wil dat het extra goed blijft zitten kun je ook kiezen voor een wenkbrauwgel van Benefit. Daarnaast is het goed om van tevoren de overtollige haartjes weghalen, zodat het er verzorgd en strak uitziet. Bij het aanbrengen van het potlood kun je het beste dunne lijntjes zetten voor een natuurlijke look.

Online Benefit wenkbrauwpotloden kopen?

Bij ParfumCenter kun je online de wenkbrauwpotloden van Benefit eenvoudig bestellen. Ook alle andere benodigdheden voor de perfecte wenkbrauw look kun je bij ons kopen. Het uitgebreide assortiment aan wenkbrauwpotloden, wenkbrauwgel en wenkbrauwborsteltjes van Benefit zijn snel in huis, want voor 18:00 besteld, is morgen in huis! Ook bieden wij een hoop andere bekende merken aan van hoge kwaliteit.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.