Collistar Oogpotlood

Collistar is een grote naam in de beauty branche, een oogpotlood mag daarom niet ontbreken in het aanbod. Met een fijn lijntje transformeer je je look al volledig. De oogpotloden van Collistar zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Door unieke formules zijn ze zeer zacht, waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn in een precieze lijn. Daarnaast is een Collistar oogpotlood uitzonderlijk veelzijdig. Creëer een subtiele look of maak een statement, het kan allemaal!

Meer informatie

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Collistar oogpotlood is veelzijdig

Om zachte definities te maken die je ook mooi kunt blenden en vervagen is een Collistar oogpotlood beter geschikt dan een eyeliner, voor smokey eyes is het dan ook onmisbaar. De ultrazachte Collistar oogpotloden gaan echter nog verder, je kunt ze zelfs gebruiken als oogschaduw. Hiervoor gebruik je de daarvoor bestemde latex smudge applicator. Collistar maakt trouwens niet alleen make-up, maar ook huidverzorging. Gebruik je de hoogwaardige producten van dit Italiaanse merk samen, dan weet je zeker dat je straalt!

Tip: heb je een dagje naar de sauna gepland of ga je sporten? Dan is het verstandig om te controleren of het oogpotlood dat je koopt waterproof is.

Welke oogpotlood Collistar is waterproof?

Collistar biedt verschillende oogpotloden aan, maar een van hun populairste waterproof potloden is de "Collistar Professional Eye Pencil". Dit oogpotlood is gemakkelijk aan te brengen, blijft de hele dag zitten en is dus waterproof. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kleuren, zelfs met glitters!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.