Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Nuxe Crème Fraîche de Beauté 48hr Moisture Skin-Quenching Serum 30ml

Nuxe Crème Fraîche de Beauté 48hr Moisture Skin-Quenching Serum 30ml

Normale prijs: € 36,00

Speciale prijs: € 22,95

  • In voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Droge huid
Nuxe Crème Fraîche de Beauté 48hr Moisture Skin-Quenching Serum 30ml

Intensieve hydratatie voor droge huidtypes

Met het Crème Fraîche de Beauté 48hr Moisture Skin-Quenching Serum van Nuxe kun je je vochtarme en gevoelige huid verwennen met een extra portie vocht. Het gezichtsserum is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de droge huid. Het geeft je een soepele, zachte huid met een frisse, stralende teint.

Nuxe's ​​Crème Fraîche de Beauté 48hr Moisture Skin-Quenching Serum is een innovatief gezichtsserum dat de soepelheid van de droge, gevoelige en vochtarme huid herstelt. Zeker als je huid vocht tekort komt door luchtvervuiling en airconditioning is deze verzorging een weldaad.
De buitengewone textuur met 100 procent natuurlijk en plantaardig hyaluronzuur smelt letterlijk in je huid en geeft deze direct intensief en langdurig vocht. Bovendien is het serum verrijkt met zeekraal, wat de circulatie en distributie van water verhoogt.
Het resultaat is een onmiddellijk gekalmeerde, perfect gehydrateerde huid tot wel 48 uur lang. Het serum wordt 's ochtends en 's avonds op de gereinigde gezichtshuid aangebracht. Zelfs het gevoelige gebied rond de ogen hoeft tijdens het gebruik niet te worden ontzien. Voor een verbeterd hydraterend effect dient u de huid aansluitend te verzorgen met een Moisturizer van Nuxe.
Meer informatie