Nuxe Huidverzorging

Nuxe Cosmetica dat 30 jaar geleden werd opgericht door de Franse onderneemster Aliza Jabès, is een baanbrekend merk en pionier in cosmetica van natuurlijke oorsprong.

Nuxe haalt inspiratie en ingrediënten uit de natuur en draagt bij tot het respect voor de huid & planeet. De Nuxe producten worden samengesteld en vervaardigd in Frankrijk. Voor iedere leeftijd en huidtype is er Nuxe huidverzorging. 

Nuxe_banner_Parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 61

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 61

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nuxe Bio

Deze nieuwe biologische huidverzorgingslijn brengt alles samen waar we van houden. Een micro-exfoliërend masker met mediterraans abrikozenpitpoeder, een verstevigende olie met Oleo-extract van Camargue-rijst en een oogbalsem tegen vermoeidheid met Bretonse boekweit...10 nieuwe biologische formules, met actieve ingrediënten uit lokale producten en duurzame sectoren, Nuxe Bio onthult de kracht van planten.

De nieuwe Nuxe Bio-lijn is onberispelijk. De natuur is altijd de belangrijkste inspiratiebron geweest voor Aliza Jabès, oprichtster van het huis. Afgeleid van lokale producten en duurzame sectoren, bereiken de natuurlijke actieve ingrediënten in de 10 formules hun volledige potentieel dankzij biotechnologie. Doordrenkt met getextureerde behandelingen die de huid opnieuw uitlijnen en een aangename sensorische overbelasting veroorzaken.

Het milieuvriendelijke gebaar

Met volledige toewijding heeft de Nuxe-groep zorgvuldig nagedacht over elke fase van het product. Van de formule zelf tot recyclebare verpakkingen, hun doel is om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Onze favoriet? De Ultimate Night Recovery Oil Rice Oil Extract gemaakt met Oleo-extract van duurzaam geteelde rijst in de Camargue. Dit extract combineert beschermende en herstellende eigenschappen en is dubbel zo krachtig door de toevoeging van de nachtolie's biologische plantaardige oliën, waaronder avocado, sesam, jojoba en macadamia. Aan te brengen voor het slapengaan, om 's ochtends een volle en stralende huid te garanderen.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.