Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum 30ml

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum 30ml

Normale prijs: € 87,00

Speciale prijs: € 47,95

  • In voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Droge huid
Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum 30ml

Anti-Ageing Serum - Vernieuwt, versterkt en verbetert de uitstraling

Op oudere leeftijd verandert de ooit stralende huid in een droge, doffe huid met aanzienlijk minder vitaliteit en dichtheid. U kunt dit echter eenvoudig tegengaan. Met het Serum Nutri-Revitalizing uit de Nuxuriance Gold gezichtsverzorgingsserie van Nuxe laat u uw huid dag na dag meer stralen. Het gezichtsserum toont haar effect al na de eerste toepassing, dat bij regelmatig gebruik dagelijks toeneemt.

Voedende verzorging voor jeugdige frisheid en uitstraling

Het Nutri-Revitalizing Serum van Nuxe is verrijkt met biflorale cellen van bougainvillea en saffraan, evenals het Porselain Rose Oléactif® en een natuurlijk voedend, aanvullend complex voor absolute anti-aging kracht. De ingrediënten hebben een voedende, regenererende, herstellende en revitaliserende werking en geven u direct een zachte, soepele huid. Bij regelmatig gebruik wordt de huid elke dag steviger, gladder en dichter.
Door de optimale hoeveelheid voedingsstoffen straalt de huid ook een gezonde frisheid uit en ziet er levendiger uit.
De gezichtsverzorging is heel gemakkelijk te gebruiken: Breng na het reinigen van uw gezicht 's morgens en' s avonds een voldoende hoeveelheid serum aan op de huid van uw gezicht, hals en decolleté en masseer het zachtjes in. Vervolgens kunt u de huid heerlijk verwennen met een verzorgende crème uit de Nuxuriance Gold serie. Zorg ervoor dat u regelmatig gezichtsverzorging gebruikt, dit is de enige manier om de beste resultaten te bereiken.

Belangrijkste natuurlijke actieve ingrediënten: Saffraan en Bougainvillea Bi-Floral Cells®, Porselain Rose Oléactif®, natuurlijk Nutri-Reconstituting Complex (jiogulan en cistusbloem), hyaluronzuur. 92,7% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
Meer informatie