Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Nuxe Rêve de Miel Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel 400ml

Nuxe Rêve de Miel Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel 400ml

Normale prijs: € 23,50

Speciale prijs: € 17,95

  • In voorraad

  • U bespaart 24%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 400 ml
Productsoort Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging
Producttype Reiningsproducten, Showergel, Speciale verzorging
Huidtype Droge huid, Gevoelige huid
Nuxe Rêve de Miel Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel 400ml

Showergel voor gezicht en lichaam - reinigt, kalmeert en verzacht de droge en gevoelige huid.

Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel uit de Rêve de Miel-serie van Nuxe is een zeepvrije hydraterende wasgel voor gezicht en lichaam. De huid wordt zacht en perfect, maar ook intensief gereinigd.
Met een verleidelijke honingnoot worden gezicht en lichaam verzorgd met een hydraterende werking. Bij een gevoelige huid blijft de hydrolipidenfilm bij dagelijks gebruik behouden.
Met een zeepvrije formule wordt de huid gereinigd en verzorgd zonder deze uit te drogen. In de praktische dispenser is het zuinig, gemakkelijk en schoon in gebruik. Een moment van pure verwennerij onder de douche.

Belangrijkste natuurlijke actieve ingrediënten: honing, zonnebloem, kokosnoot, allantoïne... 92% van de actieve ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Ultra-Rich Cleansing Gel voor Gezicht en Lichaam 's morgens en/of 's avonds op een vochtige huid van je gezicht en lichaam aanbrengen, geniet van het rijke schuim en daarna afspoelen.

Primaire natuurlijke actieve ingrediënten: honing, zonnebloem, kokosnoot, allantoïne... 92 % van de totale ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.
Meer informatie