Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Paco Rabanne Olympéa Solar Intense 80ml eau de parfum spray

Paco Rabanne Olympéa Solar Intense 80ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 140,00

Speciale prijs: € 104,95

  • In voorraad

  • U bespaart 25%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 80 ml
Parfumtype Eau de parfum
Paco Rabanne Olympéa Solar Intense 80ml eau de parfum spray

Naar het licht. Eén naam is genoeg om het verhaal van de meest oogverblindende geur in het Paco Rabanne-universum te vertellen, bedoeld voor al die ultieme stralende schoonheden over de hele wereld. Solar staat voor vurigheid, onafhankelijkheid en zelfvertrouwen. En nog belangrijker, het is een symbool van een hogere macht, van multidimensionale energie en van de kracht en warmte die uitgaat van het vrouw-zijn. Altijd.

“De Olympische vrouw is een godin. Ik heb het tot leven gebracht in een geur door middel van een zonneakkoord, en heb daaruit een minerale noot getrokken, als een brug tussen aarde en hemel.” – Anne Flipo

Zij schrijft de code voor dat beeld. Het begint met heldere citrus: de sprankelende energie van mandarijnschil en sinaasappel die aanvoelt als een glimlach die tegelijk vertrouwd en overweldigend is. Oranje, geassocieerd met vreugde, zonneschijn en de tropen, staat bij Paco Rabanne voor enthousiasme, creativiteit, vreugde en vastberadenheid. In de heraldiek verwijst de kleur naar kracht en uithoudingsvermogen.

De topnoten evolueren snel naar een majestueus zonneakkoord met verrukkelijke ylang-ylang, heldere en bedwelmende witte bloesem en exotische, sensuele gardenia in het hart. De gardenia is een symbool van zuiverheid en zachtheid en wordt al sinds de 18e eeuw gebruikt als geluksbrenger. Niet dat Olympia dat nodig heeft. Ze weet wat ze moet doen.

De minerale toets van eikenmos geeft een gevoel van onoverwinnelijkheid, dat wordt versterkt door de toevoeging van geurige benzoë aan de basis. Dit creëert het subtiele contrast van een prachtig boeket van florale noten met pakkende sexy aroma's.

De geur is voor 90% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het is een vegan geur die net als zij in harmonie is met de aarde. Eén ding is zeker: Olympéa Solar brengt je op een heldere dag naar die perfecte zonnige plek. De geur is sexy en bedoeld om je te verbinden met je innerlijke schoonheid. Olympéa Solar Eau de Parfum Intense is een Citrusachtige Florale geur voor vrouwen en werd in 2022 uitgebracht .

Top : Sinaasappelschil, Mandarijn en Oranjebloesem;
Hart : Zonnenoten, Gardenia , Witte bloemen en Eikenmos;
Basis : Ylang-Ylang en Benzoë
Meer informatie