Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Paco Rabanne parfum

Paco Rabanne werd in 1934 in San Sebastian te Spanje geboren. Hij begon in de jaren ’50 in Parijs zijn carrière in de mode en wist de wereld te verassen met zijn ongebruikelijke technieken en materialen. Zijn boodschap ‘het ligt aan jezelf of mensen je herinneren of niet’ is terug te vinden in zijn geuren.

In onze online parfumerie vindt u een uitgebreid assortiment van Paco Rabanne geuren voor zowel de vrouwen als de mannen. De aroma’s zijn opvallend, betoverend en toch zeer verfijnd. Paco Rabanne heeft de juiste geur voor alle momenten. 

Meer informatie
Paco Rabanne

122 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Paco Rabanne Olympea

In onze ruime collectie vindt u onder andere ook de Paco Rabanne Olympea lijn. Deze lijn komt uit 2015 en is voor de onoverwinnelijke vrouw. Een uniek avontuur, een ontmoeting tussen sensualiteit van het akkoord van zoute vanille en de frisheid van bloemige noten. De Paco Rabanne Olympea parfum is een frisse, oosterse geur die past bij sensualiteit, schoonheid en sympathieke persoonlijkheid. De geur komt hierdoor perfect overeen met de waarden van het merk Paco Rabanne.

Paco Rabanne Invictus

De herenvariant van de Olympea is de Paco Rabanne Invictus. Ook deze geur staat voor overwinning en is voor een man die beter is dan de rest en niemand die hem kan weerhouden de overwinning te behalen. Bij de Paco Rabanne Invictus komen twee onverwachte krachten samen; verleiding en extase. De aroma´s die u ruikt bij deze geur zijn sensuele noten als grijze amber, patchoeli en Guaiacum hout. In combinatie met de frisse noten als grapefruitschillen, laurierbladeren en marine akkoorden maakt de Pace Rabanne Invictus een onoverwinnelijke geur.

Paco Rabanne One Million

Voor de moedige, flamboyante man die charme en humor goed kan combineren is de Paco Rabanne One Million ontworpen. De flacons zijn een stijlvol gekleurd en een symbool voor mannelijke macht.

U kunt de Paco Rabanne One Million voordelig in onze online parfumerie bestellen. Naast onze scherpe prijzen bent u verzekerd van een snelle verzending en garanderen wij u de originele parfum en verpakking. Voor vragen over onze producten kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice!