Prada La Femme Intense 50ml eau de parfum spray

€ 135,75 € 59,95
Niet op voorraad
U bespaart 56%
Prada La Femme Intense 50ml edp

Prada La Femme Intense 50ml eau de parfum spray

In 2016 werd Prada's heerlijke geurige paar, Prada La Femme en Prada L'Homme gepresenteerd. Een jaar later werden hun verrijkte en intensieve composities in Eau de Parfum Intense concentratie aangekondigd.

Prada La Femme Intense, een zwoele geur die een hevige sensualiteit uitstraalt.

La Femme Prada werd op een oosterse wijze opnieuw geïnterpreteerd. In het hart van een weelderig floraal boeket wordt Tuberoos Absolue onderstreept door zachte en kruidige noten van Oranjebloesem en Arabische Jasmijn. Iris rondt de geurervaring af, terwijl Patchouli een echo voor L’Homme Prada Intense vormt. Voor La Femme Prada Intense en l'Homme Prada Intense, biedt Miuccia Prada een weerspiegeling van de complementaire aard van de seksen. De geuren hebben een ongebruikelijke, open interactie met elkaar. Elke geur harmoniseert met zijn tegenhanger in zijn sensualiteit, warmte, familiefacetten evenals de ingrediënten. De neus achter deze geur is Daniela (Roche) Andrier.

Top : ylang-ylang en frangipani; Hart : tuberoos, sambac jasmijn en sinaasappelbloesem; Basis : patchouli, vanille, iris en vetiver.
Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Prada
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.