Prada dames

Sinds de oprichting in 1913 herdefinieert Prada elegantie steeds weer opnieuw, daagt bestaande conventies met een geest van experiment en innovatie. Voor een grenzeloze, avant-gardistische visie op schoonheid.


prada_paradoxe_intense_banner_parfumcenter_2

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prada parfum dames Amber

Een hypnotiserende gloed strijkt over u heen wanneer u Prada parfum voor dames gebruikt. Amber is een klassieker die het gevoel van uiterst vrouwelijkheid geeft door de zeer persoonlijke en subtiele werking op het lichaam. Met een verleidelijke combinatie van amber, labdanum, vanille, sandelhout en tonkabonen is de geur verfijnd tot een begeerlijke ervaring. Verwen uzelf of een ander met Prada parfum voor heren. Bekijk ook onze uitgebreide collectie geschenksets voor de perfecte cadeau!

Prada parfum dames Candy

De tederheid van een lady moet gevierd worden! Ter ere van alle vrouwen heeft Prada een speelse parfum voor dames uitgebracht, namelijk Candy. Zoals de naam het al zegt is deze bijzondere geur een zoete sensatie die fluweelzacht over de huid heen glijd. De briljante neus achter deze oriëntaalse vanille-geur voor vrouwen is Daniela Andrier. Bovendien is Prada parfum voor dames verrijkt met de verleidelijke Candy series Kiss, Gloss, Florale en L’Eau. Geniet van Prada Candy als een sensuele sorbet!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.