Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Ren Bio Retinoid Youth Cream 50ml

Ren Bio Retinoid Youth Cream 50ml

Normale prijs: € 68,00

Speciale prijs: € 41,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Nachtcreme, Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes, Gevoelige huid
Ren Bio Retinoid Youth Cream 50ml

Verstevigende moisturizer tegen lijntjes en rimpels, met een zichtbaar liftend effect. Gebaseerd op Ren's plantaardig alternatief voor retinol.

Bidens Pilosa, Ren's plantaardig alternatief voor retinol, zorgt na 28 dagen* voor een zichtbaar stevigere, soepelere en gezonder uitziende huid, terwijl irritatie wordt beperkt, waardoor het geschikt is voor de gevoelige huid.

Met 92% natuurlijke ingrediënten, heeft Ren Rode-algenextract toegevoegd voor een onmiddellijk zichtbaar liftend effect, waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen, en Olijfbladextract om verlies van stevigheid te helpen voorkomen, terwijl de huid beter beschermd wordt tegen schade door vrije radicalen als gevolg van milieuvervuiling.

In een bekroonde fles en dop gemaakt van Infinity Recycling-technologie, als onderdeel van Ren's Zero Waste Pledge.

Zorgt aantoonbaar voor een stevigere, soepelere en gezonder uitziende huid in 28 dagen

83% was het erover eens dat de huid zichtbaar steviger was na 28 dagen 84% was het erover eens dat de huid soepeler was na 28 dagen 85% merkte dat de teint er gezonder uitzag na 28 dagen *Bewezen in een consumentenonderzoek bij 92 mannen en vrouwen.

Breng 's ochtends en 's avonds één tot twee pompjes aan in de handpalmen en masseer zachtjes op een pas gereinigd gezicht en hals tot het is geabsorbeerd.

Recycle mij
Deze verpakking is ontworpen en gecertificeerd als recyclebaar, afhankelijk van het lokale beleid. Gooi de verpakking in zijn geheel weg (met de dop erop) wanneer u deze toevoegt aan uw recycling*.* Recycling is afhankelijk van lokaal beleid en faciliteiten.
Meer informatie