Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza 50ml Eau De Parfum Spray

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza 50ml Eau De Parfum Spray

Normale prijs: € 77,00

Speciale prijs: € 47,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza 50ml Eau De Parfum Spray

Elegantie is altijd een bepalend element in Salvatore Ferragamo creaties geweest. Vol sierlijkheid en raffinement, worden ze verder verbeterd door de onberispelijke smaak waarvoor het Florentijnse merk wereldwijd bekend staat. Als eerbetoon aan deze verfijning, presenteert Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza, een luxe parfum dat vrouwelijke elegantie en verleiding viert. Signorina Eleganza is een floraal chypre parfum en werd in 2014 geïntroduceerd.

Signorina Eleganza viert vrouwelijke elegantie en verleiding

De frisse topnoten van grapefruit en peer zijn een levendige en stimulerende inleiding. Amandelpoeder en gouden osmanthus bloemblaadjes zorgen voor een delicaat maar toch intens hart en voegt een vleugje toegeeflijke luxe toe. De basisnoten van patchoeli en wit leer creëren een dry-down effect dat een weelderige, lang aanhoudende geur op de huid achterlaat.
De verpakking van Signorina Eleganza, in een naakt beige kleurenpalet, straalt een delicate en verfijnde charme. De campagne combineert tijdloze elegantie en moderne vrouwelijkheid om een portret van een sensuele, gracieuze en succesvolle vrouw te schilderen. Anja Rubik is de iconische schoonheid die dit verhaal van fascinerende verleiding interpreteert. Ze is de belichaming van Salvatore Ferragamo's eeuwige verfijning en raffinement, vorstelijk en sensueel.

Top : Grapefruit Peer
Hart : Osmanthus Amandel
Basis : Patchouli Leer
Meer informatie